Otvoren 14. Susret prijateljstva

U Domu hrvatskih branitelja danas je otvoren 14. sportsko-rekreativni i kulturni susret osoba s intelektualnim teškoćama pod nazivom „Susret prijateljstva“ koji ove godine okuplja preko 600 sudionika.

Cijeli program nastao je zahvaljujući Udruzi osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije – Pula i Dnevnom centru za radnu terapiju i rehabilitaciju Pula, navela je voditeljica projekta Vesna Radolović koja se ovom prilikom zahvalila svima koji su svojim trudom i radom dali doprinos pri realizaciji ovog susreta koji slavi različitost.

„Sa zadovoljstvom mogu kazati da Grad Pula spremno podržava rad Udruge  koja broji veliki broj korisnika i djelatnika, a koja ima za cilj poboljšati i olakšati integraciju djece intelektualnim teškoćama u društvo“ istaknula je pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović koja je potom Udruzi čestitala 25. godina djelovanja. Čestitkama se pridružio i načelnik Općine Ližnjan Marko Ravnić koji im ujedno poželio još mnogo uspješnih godina.

Uslijedio je glazbeno-scenskim programom u sklopu kojega su recitatorskim, plesnim i glazbenim točkama nastupila brojna djeca iz vrtića, škola, ustanova i udruga s područja cijele Istre, a susretu su se pridružili i gosti iz Slovenije.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest