Održano 3. kolo Istarske zimske atletske lige u Pazinu

Jučer je održano  3. kolo 12. sezone Istarske zimske lige u Pazinu. Domaćini i organizatori 3. kola bili su Sportsko društvo Trickeri.
Održane su tri dječje utrke i jedna za odrasle. Okupljanje je bilo ispred Spomen doma, odnosno na početku Šetališta Pazinske gimnazije. Na istoj lokaciji bio je start i cilj svih utrka.

U 10 sati je počela utrka za predškolski uzrast na stazi duljine od 250 metara, a u 10,15 sati utrka za učenike od 1. do 4. razreda na stazi duljine 500 metara.

Obje dječje utrke održane su na Šetalištu Pazinske gimnazije. U 10,30 sati održana je utrka za učenike od 5. do 8. razreda.

ZIMSKA ATLETSKA LIGA, 3. KOLO, PAZIN, 04.12.2016. SNIMIO MILIVOJ MIJOSEK/GLAS ISTRE
( Photo: Glas Istre 🙂

Trčali su od početka pa do kraja Šetališta Pazinske gimnazije zatim oko nove Školsko-gradske sportske dvorane, te natrag preko Šetališta Pazinske gimnazije. Duljina staze za ovu kategoriju iznosila je 1100 metara.

U kategoriji za djecu predškolskog uzrasta, prva djevojčica bila je Petra Peruško, a prvi dječak Tino Turković.

Od učenika iz kategorije 1.-4. razred, prva djevojčica bila je Rita Dušman, a prvi dječak Martin Prodanović. Josipa Rigo bila je prva djevojčica u kategoriji 5.-8. razredi, a u isto kategoriji, prvi dječak bio je Filip Vrence Vrhunc.

S početkom u 11 sati oglašen je start utrke za odrasle.
Staza je bila ukupne duljine od 7000 metara. Obilaskom Pazina po stazi koja je dijelom bila po asfaltiranoj cesti a dio po makadamu, svi natjecatelji završili su utrku ispred Spomen doma gdje je uslijedila okrijepa i ugodno druženje.

U kategoriji žena, rezultati su kako slijedi:

1. Tia Lena Hinić, AK Istra (29:09),

2. Ivana Knapić, AK Albona (30:01),

3. Ana Vareško, AK Istra (30:24).

U kategoriji muškaraca, prve tri pozicije zauzeli su kako slijedi:

1. Toni Božac, AK Istra (24:32),

2. Tin Sošić, AK Istra (25:15),

3. Goran Modrušan, Infinitus (26:13).

Proglašenje pobjednika ovog kola održano je za sve kategorije u 12:30 sati.

( Photo: Glasi Istre 🙂

Odgovori

Pin It on Pinterest