Edi Jurman i Ema Grabar (JK Uljanik) pobjednici kriterijske ljestvice Regije Sjever!

Nakon 5 određenih regata: Prvenstvo Hrvatske 2021, Rabačka regata, Kup Lošinja, Sv. Nikola i Karneval Kup, od kojih su se tri regate bodovale za ulazak u prvih 40 na kriterijskoj ljestvici Regije Sjever, Edi Jurman zauzeo je ukupno 1. mjesto, dok je odmah iza njega bila njegova klupska kolegica Ema Grabar, ujedno i najbolja djevojčica u ovoj kategoriji.

Čak 8 Uljanikovaca steklo je pravo natjecanja u daljnjim kvalifikacijama za Reprezentaciju Hrvatske i eventualni nastup na Evropskim i Svjetskim prvenstvima ove godine, kojima također idu VELIKE POHVALE:

1. Edi Jurman

2. Ema Grabar

5. Marko Puljiz

7. Luka Pahljina

9. Una Krivić

12. Ivano Kaić

21. Matteo Matković

23. Roman Mohorović

70. je mladi Noel Matković, koji ove godine nije izborio finalne kriterijske regate, ali svakako zaslužuje pohvale, jer znamo da će dogodine i njegovo ime biti na gornjem popisu!

Svi oni imaju sada još dvije regate na sjeveru: Poreč i Crikvenica, te dvije na jugu naše zemlje, obje u Splitu. Iz svake regije prvih 40 takmičara steklo je pravo nastupa na tim natjecanjima, gdje je ukupni broj natjecatelja 80. Za ulazak u Reprezentaciju Hrvatske potrebno je sada u zadnjim kriterijskim regatama završiti u prvih 10.

Odgovori

Pin It on Pinterest