Vikend u CIUK-u Centra za inkluziju, umjetnost i kulturu

Ovoga vikenda, točnije u petak i subotu, novootvorena udruga Centar za Inkluziju, umjetnost i kulturu-CIUK, organizira događanje Vikend u CIUK-u.

U petak od 17:oo do 20:oo sati u prostoru CIUK-a, Istarska ulica 32 u Puli, ugostiti ćemo Veštit – sajam rabljene odjeće i obuće. Dok taje Veštit, Ciukovci su u duhu očuvanja okoliša pripremili radionicu STARO/NOVO – DAJMO STARIM STVARIMA NOVI SJAJ, pa donesite nešto što treba popraviti ili želite napraviti nešto novo od toga. Možda zašiti gumb ili napraviti torbu od hlača…. U svakom slučaju OBAVEZNO povedite nekoga kome će izlazak dobro doći (baka koju niste posjetili jakooo dugo, susjed koji živi sam….)

Subota je rezervirana za obiteljski program te od 10:oo-12:oo sati priprema se pričaonicu i radionicu: BRBLJAVE KOCKICE. Poslušajte pokoju priču, a nakon toga izradite svoju vlastitu kolekciju brbljavih kockica. Radionica je namijenjena djeci i nekome odraslom biću koje želi učiti i raditi na svojim pričama (PONAJVIŠE TATAMA, ali nije bed niti ako dođe stric, djed, ujak, tetak ili pak mama, teta, baka….)

 Svi programi CIUK-a su inkluzivnog karaktera.

 Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici www.facebook.com/centar.ciuk/

Odgovori

Pin It on Pinterest