Najavljen 4. Digital Meetup u organizaciji Tech City Pula posvećen grafičkom i web dizajnu

Tech City Pula, fizička udruga za digitalne ljude, u suradnji s obrtom Wivio organizira 4. Digital Meetup posvećen grafičkom i web dizajnu. Kao i na prethodno održanim Meetup-ovima, i ovoga puta očekuju se pune prostorije Udruge ispunjene mladim entuzijastima željnim novih znanja i networkinga“ – poručili su iz TCP-a najavljujući set predavanja koji vas ovog četvrtka očekuje u prostorijama Udruge na adresi Mletačka ulica 8, s početkom u 18 sati.

-Posjećenost Digital Meetup-a, kao i naših drugih događaja i radionica, signalizira nam kako postoji veliki interes za održavanjem ovakvih događaja te nas motivira da i dalje nastavimo biti mjesto za ugodno druženje, razmjenu znanja i iskustava te povezivanje mladih. Drago nam je da sve više ljudi prepoznaje našu inicijativu da u Puli stvorimo prostor za povezivanje mladih, ali i mjesto na kojem svi zainteresirani mogu iz prve ruke čuti iskustva i steći praktična znanja iz raznih područja IT-a, istaknuli su iz TCP-a.

Ovoga će četvrtka tema Meetup-a biti grafički i web dizajn. Za sve one koje zanima kako ispričati priču koja će oduševiti klijente i stvoriti uspješan brand, na 4. Digital meetupu će se kroz tri predavanja istražiti teme brandinga, storytellinga, grafičkog i web dizajna.

Također, osim Digital Meetup-a koji je na rasporedu ovoga četvrtak, Udruga TCP poziva sve da se u petak 7.6. s početkom u 19 sati, pridruže novom izdanju IT pub kviza u prostorijama Caffe bara La Resistance iznad Arene. Sudionike kviza očekuju vrijedne nagrade, a broj ekipa je ograničen – sve informacije i obrazac za prijave dostupne su na društvenim mrežama Udruge TCP.

Odgovori

Pin It on Pinterest