Završnica lipanjskog dijela Rocks&Stars Festivala @ Cave Romane uz Gibonnijev nastup za pamćenje

Kroz glazbu, priče i interakciju s publikom, Gibonni je stvorio večer koja će se dugo pamtiti

Foto: NuNu Media

Njegov koncert srušio je sve rekorde Vinkuranskog Cave Romana, oduševivši više od 4.000 prisutnih i zatvorivši prvi dio festivalskog druženja na najemotivniji mogući način. Karakterističnom mješavinom romantičnih i emotivnih pjesama uz ritmičku melodiju i energičnu izvedbu popraćenu iznimnom lirikom, svojim je nastupom potvrdio status jednog od najutjecajnijih glazbenika regije, očaravajući sve prisutne svojom karizmom i glazbenim talentom.

Od “Libra” preko “Mirakula” do “Sreće”

Publika, koja je došla iz različitih dijelova Hrvatske i šire, bila je očarana njegovim izvedbama. Svojim prepoznatljivim vokalom i snažnim tekstovima, uspio je dirnuti srca prisutnih, kao i oni njegovo. Ganut, Gibonni je poručio: “Da mogu, sve bih vas zagrlio.” Snažnom doživljaju pripomogla je i Stefani svojim moćnim glasom, stvarajući gotovo nerealan doživljaj za sva čula. Gibine uspješnice poput “Ja u ljubav vjere nemam”, “Sreća”, “Libar”, “Cesarica” i mnoge druge ispunjavale su prostor, a tisuće razdraganih posjetitelja izvodilo je s glazbenikom sve pjesme, od prve do posljednje.

Svaki trenutak bio je prožet snažnim emocijama

Poseban trenutak večeri bio je kada se Gibonni spustio među publiku, želeći im biti što bliže. Energija i zajedništvo koje su se osjećale bile su neprocjenjive, ostavivši snažne utiske na sve prisutne i otiske u antičkom kamenolomu. “Ovo je vrijedilo doživjeti, večer za pamćenje,” ganutljivo je komentirala skupina posjetitelja koja je za ovu priliku doputovala iz središnje Hrvatske.

Neopisiva atmosfera i snažan bis

Kroz cijeli koncert, Gibonni je konstantno komunicirao s publikom, vidno sretan što je opet u Cave Romane, a njihova uzajamna energija i povezanost bila je očigledna. Na posebno snažnom bisu, Gibo je sa svojim glazbenim suradnicima zatvorio lipanjski dio Rocks&Stars Festivala s nekoliko novih i starih hitova, ostavljajući publiku s obećanjem da će se brzo vratiti. Koncert je bio više od običnog glazbenog događaja; bio je to susret duša, prožet emocijama i neponovljivim trenucima koje će svi prisutni dugo pamtiti.

Nije gotovo! Rocks&Stars Festival se nastavlja u kolovozu

Više tisuća ljudi živjelo je i disalo glazbu proteklih dana na Rocks&Stars Festivalu u Cave Romane uz Parni Valjak, Darka Rundeka & EKIPU, Let3 i Gibonnija.  Skupa s glazbenicima, posjetitelji su u lipanjsko druženje sudjelovali u ostvarenju veličanstvene atmosphere kroz sve tri večeri, koja se nastavlja u kolovozu. 2. kolovoza, na pozornicu ovog predivnog antičkog kamenoloma stižu Dire Straits Legacy i Esteriore Brothers 8. kolovoza. Sukladno lipanjskom izdanju, očekuje se snažan nastavak u kolovozu.  Izvrsne internacionalne izvođače snažnih vokalnih i izvedbenih osobina, nezaboravan ugođaj, koncerte ispunjeni emocijama. Festival Rocks&Stars u Cave Romane nastavlja oduševljavati i stvarati uspomene koje će dugo ostati u sjećanju svih prisutnih.

Hvala i organizatorima, Event Bricku te suorganizatorima Općini Medulin i Turističkoj zajednici Općine Medulin, kao i partnerima, tvrtkama Bina Istra i Arena Hospitality Group, uz pomoć kojih su i ove godine Općoj bolnici Pula donirani potrebni uređaji u vrijednosti 20 tisuća eura.

Odgovori

Pin It on Pinterest