Spektakularan kraj petog izdanja Rocks&Stars Festivala u Cave Romane uz Esteriore Brothers

Esteriore Brothers su dokazali zašto su kraljevi showa. Njihov nastup je u Istru donio duh Italije te nevjerojatnu dozu energije i strasti

Pod zvjezdanim nebom i uz magičnu kulisu kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu, Esteriore Brothersi su održali koncert koji će se dugo pamtiti. Okupljene su poveli na nezaboravno putovanje kroz glazbu koja je istovremeno emotivna i živahna, evocirajući duh velikih talijanskih umjetničkih večeri. Od prvog trenutka, bend je rasplesao publiku, a njihova energija bila je jednostavno zarazna!

Piero, Mimmo, Gabriele i Amedeo su pokazali zašto ih voli cijeli svijet 

Njihov šarm i karizma, u kombinaciji s nevjerojatnim talentom, pretvaraju svaki trenutak u čaroliju. Gdje god se pojave, donose ne samo glazbu, već i priče o ljubavi, obitelji i zajedništvu. Njihova glazba djeluje kao most između prošlosti i sadašnjosti, spajajući talijanske melodije s modernim zvukovima i osvajajući srca publike diljem svijeta. Tako je bilo i na koncertu u Cave Romane.

Tijekom koncerta, publika je imala priliku čuti ne samo najpoznatije hitove talijanske glazbe, već i obrade svjetskih klasika poput “Stand By Me” Bena E. Kinga i “My Way” Franka Sinatre. Poznate melodije publika je pjevala jednoglasno, a bliski odnos koji imaju sa obožavateljima, učinio je ovu večer posebnom. Njihova komunikacija s obožavateljima, prozivanje fanova u publici po imenu i česte šale omogućile su svima prisutnima da se osjećaju kao dio jedne velike obitelji – gotovo kao da je publika bila peti član ove četvorke.

Osim što su ispunili prostor Cave Romane svojim izvanrednim vokalima, dodatno su obogatili atmosferu izvedbama uz gitaru i klavijature. Njihov talent jednostavno nema granica, a to su na ovom koncertu i dokazali. Obožavatelji nisu željeli da ovaj čaroban koncert završi pa su Esteriore Brothers čak tri puta najavljivali posljednju pjesmu, a njihova nezaustavljiva energija držala je publiku prikovanom do samog kraja.

Kroz glazbu i umjetnost ovaj festival stvara bolje i povezanije društvo

Peto izdanje Rocks and Stars Festivala, u organizaciji Event Bricka i suorganizaciji Općine Medulin, Turističke zajednice Općine Medulin i Turističke zajednice Istarske Županije donijelo je brojne nezaboravne trenutke ljubiteljima glazbe još jednu godinu za redom. U lipnju su festival obogatili nastupi velikih hrvatskih zvijezda kao što su Parni Valjak, Let 3, Darko Rundek i EKIPA te Gibonni, a svaki od njih pružio je svoj jedinstveni doprinos i dodatno obogatio ovaj spektakl. Program u kolovozu, nastupi Dire Straits Legacyja i Esteriore Brothersa, bili su samo šlag na vrhu torte Rocks&Stars festivala na još jednoj od najljepših lokacija hrvatske obale.

„U ovih smo 5 godina organizirali 45 koncerata i privukli više od 150 tisuća posjetitelja. Rocks&Stars je svakako jedan od ključnih kulturnih događaja koji svake godine privlači posjetitelje iz cijele regije i šire, povećavajući vidljivost i ugled Istre kao destinacije bogate kulturnim sadržajem”, zaključuje organizatorica Iva Šalamon Reškovac.

Posebnu zahvalu zaslužuju sponzori festivala, Bina Istra i Arena Hospitality koji su i ove godine omogućili donaciju prijeko potrebnog uređaja vrijednosti 20.000 eura Općoj bolnici Pula. Ova donacija ističe značaj dugotrajnih suradnji te pokazuje kako društvena odgovornost može pozitivno utjecati na lokalnu zajednicu. 

Odgovori

Pin It on Pinterest