Prijavljeni izgrednici iz Medulina

Kaznene prijave, kao i prijava za narušavanje javnog reda i mira, epilog su sukoba u Medulinu

Foto: Ilustracija

Pulska policija je dovršila kriminalističko istraživanje u slučaju narušavanja javnog reda i mira u Medulinu koje se dogodilo 6. kolovoza u poslijepodnevnim satima.

Provedenim istraživanjem utvrđeno da je da je fizičkom sukobu na parkingu u Ulici Osipovica u Medulinu prethodio kraći verbalni sukob zbog nesuglasica u prometu između 55-godišnje australske državljanke s jedne strane i 29-godišnjakinje i 26-godišnjaka s druge strane. Policijski službenici su utvrdili kako su 29-godišnjakinja i 26-godišnjak počinili kazneno djelo prijetnje na štetu 55-godišnjakinje, koja će biti pak prijavljena zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Na strani 55-godišnjakinje, u događaj se potom uključio 57-godišnjak koji je vozilom pristupio na mjesto događaja, a u sukob se uključio i 31-godišnjak na strani 29-godišnjakinje i 26-godišnjaka. Pritom je 57-godišnjak na štetu 29-godišnjakinje počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju, s obzirom da ju je u nekontroliranoj kretnji vozilom udario i nanio joj lake tjelesne ozljede.

Policijski službenici utvrdili su i kaznenu odgovornost 26-godišnjaka i 31-godišnjaka, koje se tereti da su počinili kaznena djela prijetnje i oštećenje tuđe stvari na štetu 57-godišnjaka kojemu su oštetili vozilo.

Odgovori

Pin It on Pinterest