Do petka prijave na natječaj Postani policajac/policajka!

Natječaj je namijenjen osobama koje nisu starije od 28 godina i završile su srednju školu

Foto: MUP

Policijska škola “Josip Jović” provodi školovanje za zanimanje policajac/policajka preko Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka. Natječaj je namijenjen osobama koje nisu starije od 28 godina i završile su srednju školu, a riječ je o Programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Još ovaj tjedan, do 23. kolovoza, aktivan je natječaj za upis 500 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka a više o samom natječaju možete pronaći na stranici Ministarstva unutarnjih poslova.

Tijekom programa školovanja polaznicima je osiguran smještaj i prehrana, odora i sportska oprema, knjige i školski pribor, mjesečna naknada za osobne potrebe i dodatno osiguranje. Na Policijskoj akademiji ”Prvi hrvatski redarstvenik” polaznicima se nude i brojne izvannastavne aktivnosti, a profesionalni sportaši  mogu nastaviti trenirati i sudjelovati na natjecanjima te u tome imaju punu podršku Ministarstva unutarnjih poslova.

Sve koji završe školovanje čeka siguran posao. Osim mogućnosti napredovanja u službi, policajci i policajke imaju i mogućnost nastavka međunarodne karijere u nekima od institucija s kojima hrvatska policija surađuje, kao što su Frontex i Europol tako da se mogu profesionalno razvijati i u tom smjeru. Isto tako, Ministarstvo unutarnjih poslova omogućuje policijskim službenicima i nastavak školovanja na Veleučilištu kriminalistike i javne sigurnosti, a svi oni koje završe prekvalifikaciju s prosjekom 5.0 imaju izravan upis na veleučilište. 

Sve informacije o natječajima mogu se pronaći na web stranici Policijske uprave istarske, Policijske akademije ”Prvi hrvatski redarstvenik”, u bilo kojoj policijskoj postaji, zavodu za zapošljavanje, na YouTube kanalu MUP-a i društvenim mrežama Policijske akademije ”Prvi hrvatski redarstvenik”. 

Odgovori

Pin It on Pinterest