Grad Pula razmotrit će procijenjenu vrijednost javne nabave za uređenje Kupališta Stoja kako bi se važan kapitalni projekt što prije realizirao

Ponude za uređenje Kupališta u ponovljenom postupku javne nabave veće od procijenjene vrijednosti

U ponovljenom postupku javne nabave za izvođenje radova na uređenju Kupališta Stoja pristigle su ponude veće od procijenjene vrijednosti nabave. 

Naime, procijenjena vrijednost nabave iznosi 3.600.000,00 eura bez PDV-a, dok zaprimljene ponude premašuju procijenjenu vrijednost za 16 posto. 

S obzirom da u ovom trenutku Grad Pula nema osigurana dodatna sredstva u vrijednosti zaprimljenih ponuda, odlučeno je da će se postupak poništiti te pokrenuti novi postupak javne nabave u primjerenom roku nakon izvršnosti odluke o poništenju.

Temeljem dosadašnjeg iskustva, Grad Pula će razmotriti procijenjenu vrijednost nabave kako bi se ovaj kapitalni projekt od posebne važnosti mogao što prije realizirati, a sve u cilju razvoja kvalitetne ponude sadržaja temeljenog na kulturnom nasljeđu za sve građane i posjetitelje grada te stvaranja mogućnosti gospodarskog razvoja lokalne zajednice.

Ujedno, cilj navedenog razmatranja bit će usmjeren ka privlačenju većeg broja zainteresiranih gospodarskih subjekata, a samim time i stvaranju šireg tržišnog natjecanja.

Odgovori

Pin It on Pinterest