Verudeži “razbili” riječane

 

U derbiju kola verudeži su pokazali da će u nastavku sezona jako teško biti uzeti bodove na Verudi. Gosti su uspjeli samo jednom doći u vodstvo i to pri rezultatu 1:2, te su ostatak utakmice bili u minusu koji se stalno povećavao. Do poluvremena još je uvijek bilo gusto, pa se na odmor otišlo rezultatom 14:11 za domaćina. U nastavku verudeži ubacaju u brzinu više, te nakon nekoliko pokušaja gostiju da se približe na kraju odlaze na velikih dvanaest golova razlike. Kod Verude jos jedna odlična utakmica Matije Božića koji je četvrtu tekmu za redom zabio dvoznamenkasti broj golova i 13 puta matirao protivničke vratare. Raspoložen je bio i Ivan Domić sa 6 kao i Igor Dobrila i Tibor Berček sa 5 golova. Moramo pohvaliti i  tandem na golu koji je sakupio odlične 22 obrane, Bruno Ćopić 15 i Luka Vlaho 7, a priliku je dobio i Alen Deumić koji je uspio zaustaviti dva protivnička napada.

13. kolo 2. HRL Zapad
Dom Sportova Mate Parlov – Gledatelja : 100
RK VERUDA – RK TRSAT 34:22 ( 14:11 )

RK VERUDA ;

Ćopić(15), Obradović, Brajuha, Domić6, Barišić1, Žunić1, Berček5, Jeromela, Dobrila5, Žulj, Vlaho(7), Špac1, Deumić(2), Pavlović1, Božić13, Vrkljan.

RK TRSAT

Daskijevic, Katić, Karadžija, Maljevac, Pavletić1, Škorić, Žepina4, Memić3, Olić1, Zakšek, Ujević, Kalac5, Kavran, Katić1, Polić7.

Sedmerci : Veruda 2/2, Trsat 5/6
Iskljucenja : Veruda 4 min, Trsat 2 min

Suci : Česi ( Zagreb ) i Županić ( Križevci )

Pin It on Pinterest