Održana svečana skupština područne vatrogasne zajednice Pula

 

Jučer je u Komunalnoj palači u Puli održana svečana skupština područne vatrogasne zajednice Pule uz prisustvo predsjednika Gradskog vijeća Roberta Cveka, pročelnika Ureda grada Aleksandra Matića i članova vatrogasne zajednice iz Čakovca.

Predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek pozdravio je srdačno prisutne u ime gradonačelnika i svoje osobno ime. “Mogu samo izraziti iskrenu zahvalnost za sve ono što činite za sigurnost naših sugrađana i gostiju koji dolaze u našu regiju. Želim vam puno uspjeha, a vjerujem kako ste vi među rijetkima kojima ću zapravo poželjeti i što manje posla.” – kazao je Cvek.

Predsjednik Područne vatrogasne zajednice Pule Valter Drandić srdačno se zahvalio Gradu Puli na domaćinstvu i ostvarneoj suradnji u prethodnom mandatu te je uz mnogo pohvala na dosadašnji rad svih vatrogasnih društva i samih djelatnika ustvrdio i kako se nada da će se u sljedećem razdoblju ostvariti izgradnja vatrogasnog doma koji bi ispunio adekvatne potrebe s kojima se vatrogasci danas susreću.

Zapovjednik Područne vatrogasne zajednice Pule Klaudio Karlović podnio je izvještaj o radu zajednice u prethodnom razdoblju te je ustvrdio kako je on proveden uspješno o čemu jasno govore i same statističke brojke. “Svaka kuna uložena u vatrogastvo višestruko se vraća natrag.” – poručio je Karlović.

Županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac pridružio se zahvalama na ostvarenom radu u protekle četiri godine te je istaknuo kako se građani Istre kao i njihovi gosti tijekom ljetnih mjeseci u potpunosti osjećaju sigurno.

Tajnik vatrogasne zajednice Grada Čakovca Robert Pevec prenio je pozdrave predsjednika čakovačke zajednice Maria Medveda. “Čuli smo i uvjereli se kako se jako puno radilo na terenu te kako je unatoč velikom broju izlaženja na teren uspješno je ostvarena mala oporažena površina.” – kazao je Pevec.

Područna vatrogasna zajednica Pula je neprofitna, strukovna i humanitarna organizacija koja svoju djelatnost obavlja bez namjere stjecanja dobiti. Zajednica je osnovana temeljem Sporazuma o udruženju između Grada Pule i Vodnjana te Općine Svetvinčenat, Barban, Marčana, Ližnjan i Medulin na osnivačkoj skupštini koja je održana 3. prosinca 2000. u Komunalnoj palači Grada Pule.

Pin It on Pinterest