Koalicija ZA PULU – FORZA POLA predala liste za izbore za MO Pula

Predstavnici koalicije „Za Pulu – Forza Pola“ prvi predali liste za izbore za mjesne odbore u Puli  

PULA – Predstavnici koalicije „Za Pulu – Forza Pola“, koju čine IDS, Istarska stranka umirovljenika, GLAS i Zeleni savez – Zeleni danas su, u Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Pule, predali liste za izbor članova  Vijeća mjesnih odbora. 

Predsjednik IDS-a Pule Robert Cvek tom je prigodom, istaknuo da smo „u ovom mandatu napravili veliki iskorak u razvoju svih mjesnih odbora na području grada Pule, ali i u uspostavljanju direktne komunikacije s tisućama naših sugrađana“. – U narednom mandatu, nastavit ćemo ravnomjerno razvijati svaki mjesni odbor.  Imamo puno projekata i ideja te smo uspjeli okupiti veliki broj ljudi koji su spremni zasukati rukave i konkretnim radom doprinijeti stvaranju boljih uvjeta za sve građane, kazao je Cvek dodajući da će i dalje jedan od ključnih prioriteta biti dvosmjerna komunikacija s građanima.

– Spremni smo osluškivati ideje, prijedloge, pohvale, ali i kritike naših sugrađana. Kad govorimo o daljnjem razvoju pojedinih mjesnih odbora, vjerujemo da nitko ne može znati bolje i više od građana koji žive na tom području. Zato ćemo naš program kontinuirano ažurirati te ćemo uvažiti svačije ideje koje su provedive i u ingerenciji mjesne samouprave, bez obzira s koje strane dolazile. 

Predsjednik IDS-a Pule naglasio je da je koalicija „Za Pulu – Forza Pola“ izradila zaseban program za svaki mjesni odbor jer „svaki je kvart u Puli specifičan na svoj način, ima različite prioritete i potrebe.“ Naveo je da će program biti predstavljen idući tjedan, kao i nositelje liste za svih 16 mjesnih odbora u Puli. 

Na predaji liste u Gradskom izbornom povjerenstvu sudjelovali su, uz predsjednika IDS-a Pule Roberta Cveka, predsjednica gradske podružnice  ISU-a Pula Marija Marković Nikolovski, predsjednik pulske gradske podružnice GLAS-a Ivan Nekić te potpredsjednica Zelenog saveza – Zeleni Gordana Ferenčić.

Pin It on Pinterest