LA FINESSE DES PROPORTIONS DE PUTE

Piše: Sonja Sabol

Damski noga preko noge, ispija svoj Caffè Latte dok sjedi u društvu svojih prijateljica zajedljivica, kroasan za doručak ili demagogija u kojoj se pravi najmoralnija? Kršćanski nastrojena, patetična u svojoj finoći, obitelj joj je veoma važna, hohštapler de pute. Muškarac njeno pravo lice razotkrije tek kad se njome oženi. Zašto? On je dobar dečko ili  ženskaroš sa debelom reputacijom odlazaka u krevet više negoli prostitutka. Pretežno je ovaj drugi slučaj, tada kreće ljubavna idila dvoje istih manipulativnih supružnika koji ostaju zajedno do posljednjeg ispada koji je na rubu incidenta,(on uhvaćen fellatio) na kraju ih rastavi A format papir i alimentacija.

Žena koja je sva po pe-esu zasigurno nešto skriva, nosi masku kojom vrlo vješto obmanjuje sve oko sebe, jer odgajana pod vrlo konvencionalnim i tradicionalnim ustrojstvom roditelja ne može biti normalna da ga j***. U njoj je izazvana inferiornost koja ju koči od normative jer je učena da bude najbolja, najbolja u obitelji, najbolja žena, najbolja domaćica i najbolja u krevetu. Kako onda upakirati svoje nesigurnosti i manipulativne sposobnosti? U paket finoće, kosa strogo počešljana ili lagane kovrče, blago nasmijana jer previše otvorena usta bi izazvala čuđenje, a ona bi pritom morala objašnjavati zašto je toliko sretna, zbog čega sjaji, zbog čega je drugačija, a vrlo dobro znamo da se ljudi plaše svega što je drugačije. ,,Bože, nekako je drugačija.” Mislim, zaista čudovište iz ormara je postala…

Takve žene su pod pritiskom, njihov blagi polukružni osmijeh je samo maska dok ne ostvare ono što moraju. Većina takvih žena se mora udati, roditi djecu i imati dobar posao. Svaki odlazak frizeru je upisan, svaka čaša vina je prezentirana uz parolu ”La vita e’ bella” dok u njenim mislima nije baš sve tako idilično jer ju goni užasna želja da bude prva u svemu. Ona je uvjerena da je prva sve do trenutka kada pokraj nje  prošeta ona koja živi budnim okom strasti, prava donna fatale koja ne mari tko će što reći jer nema doticaj sa svijetom koji je koncipiran na način demokracije, takva žena je čisti liberalizam.

 Kada uvidi da je samo druga liga gospođica fina pobjesni, u njoj se probude sve tehnike manipulacije od kojih to kasnije preraste u pravu psihološku igru. Takve pre fine žene vole komfor, nikakav adrenalin koji kola venama, senzualnost u postelji ili život la vida loca već la dolce vita. Nose odjeću krojenu po mjeri jer su nekada bile punije, uvijek su dotjerane za sliku na instagramu i njih nikada nećete vidjeti bez šminke jer kod njih vrijedi kućno pravilo broj 1. Uvijek fina! Također u njihovim životima nema zabave, one su zapravo užasno dosadne ali vješto prikrivaju tu monotoniju života slikama sa prijateljicom, sestrom ukoliko je imaju, manikure noktića, obrve prikazane kao reklama za novu umjetnost 21 st., hrana i naravno neizostavna čaša vina… Nadasve kulturan i fin život u nadi da će pronaći muža koji će joj  omogućiti ljubav iz bajke. Kada se to ne dogodi ona nekako odbija činjenicu da je to zapravo zbog nje same jer ne razumije jednu stvar, muškarca boli briga kakve nokte imaš, kakvu frizuru imaš, njemu je bitan tvoj izgled ali ne i detalji, njemu nisi napeta ako na tvojem čelu piše ” Ženi me”. Stoga izgled kulturne statue i LA FINESSE DES PROPORTIONS DE PUTE (finoća kurvinskih razmjera) je zaista nepoželjno. Muškarci najviše vole zabavu, a kako zabavu upotpuniti a da pritom budete prirodne, evo popis:

  • Uvijek budite dotjerane, važno je držati do sebe no ako se već slikate za društvene mreže, stavite nekad sliku gdje ste jednostavno VI svoje! Polu raščupane, bez šminke, iz izlaska, negdje gdje se smijete i gdje se vidi da uživate u životu, jer bogomoljke nisu privlačne.
  • Ukoliko pričate s tim muškarcem produbite te teme kroz neku seksualnu konotaciju, ipak da vidite da li se uopće seksualno podudarate. Na kraju svih tih susreta, priča za laku noć i ostalih fora s mora, doći ćete oboje do kreveta a tamo nema više pretvaranja. Muškarce zaista ne zanima molite li se Isusu ili štujete Budhu svake večeri, njega zanima kako ćete ga obraditi dok budete klečale.
  • Nemojte glumatati jer svakoj glumi dođe kraj, oni možda jesu usporeni kada treba razmišljati ali nisu glupi. Stoga bez tih lažnih osmijeha iz kojeg kasnije frca bjesnilo, ljuta stvorenja nitko ne voli gledati.
  • I smirite se, udat ćete se sve do jedne, samo budite prirodne i ne marite tko što govori jer ako vam nitko nije rekao, muškarci itekako žive i rade što žele dok se vi iznova pitate zašto nije odg. na vašu poruku: 1. Briga ga, uživa. 2. Ima svoj razrađen plan igre toplo-hladno švedski stol.(manipulativna osoba) 3. Pička koja se naprosto ne želi emocionalno vezati.

Odgovori

Pin It on Pinterest