ŽENE NOSE TRENIRKE A MUŠKARCI VISE NA MOBITELIMA

Piše: Sonja Sabol

,,Kada bi žene manje nosile trenirke, ne bi bilo toliko šaranja, prevara… ” Reče jednom jedna osoba…

Muškarci u grupicama sjede za stolom, piju svoja pića uz poglede na mobitel, kao što je nekoć vojvotkinja od Bedforda, Ana VII. pila svoj čaj u 17h popodne. Zanimljivija je ženska u ekranu koja ima štikle od 20 cm, dugu kosu, naprosto seks bomba, nego ona pokraj njih u vrlo konvencionalnom outfitu ili ona koja prođe u trenirci pokraj njih.

Trenirka može biti genijalna i uz štikle, naravno, ako uspijete sve ukomponirati da izgledate kao Nicki Minaj, Rihanna, J.Lo… za sport i rekreaciju također je poželjna. U svim drugim prigodama ili nošenje konstantno iste je nepoželjno. Ukoliko je trenirka na doručku, ručku i večeri, popraćen meni jer se vama ne da šminkati i malo dotjerati onda je to zaista vaš problem. Biti žena je dar od Boga.Svaki zalogaj koji pojedete ide u trbuščić i na ostala strateška mjesta, pritom dok svakodnevno nosite trenirku to ne vidite i ne osjetite odmah. Levi’s je i dalje IN!

Žene se uvijek preispituju oko odjeće,, je li ovo previše, moram li izgledat ovako ili onako…” To nije akademija, za udaju se ne dobiva medalja jer ste nekoć bile obučene po PS-u. Vaš budući muž će i dalje škicnuti pogled negdje drugdje, stoga radije da ima uza sebe Boeing 777 nego bračno zanovijetalo izgledom na nuklearnu eksploziju…Budite svoje, neustrašive, igrajte se krojevima, bojama, modelima. Drugačije je bolje! Sve što je isto je dosadno, suhoparno, bez veze. Haljina sa šljokicama, štikle s visokom petom, razbarušena kosa, zavodljivo i veselo, uz pokoju kapljicu parfema više!        Osmijeh i svijet je vaš ! Muškarci će onda više gledati, zviždati iz auta i možda postanu prave Alfe a ne poklonici i sljedbenici Ane i čaja u 17h. Ako njih više zanima nečija slika na društvenoj mreži, onda znate da niste napravile ”Dobar posao u Italiji” . Trenirke out a Denim back !

Previše brige tko će što reći, kako ćete se obući , koju ćete sliku staviti na story je zaista nepotrebno. Ne glumite ono što niste, jer što će reći neki miš od žene koja nije u centru pažnje ili dečko kojeg ste odbile je nebitno. Ako vam se obrati žena nju ne morate doživjeti to je kao ”knock down” a muškarca samo upitajte ”Hrenovko, gdje su pare?” Jer ako već lajka i cijeli je dan na mobitelu onda je upitno kada i koliko zarađuje.

Moda je stvorena da se igrate njome a mladost da se upotpuni magija ljepote. Kao žena vođena jakim i neovisnim ženama, također razmišljam na način koji razmišljaju muškarci i mogu vam reći da oni nisu zainteresirani onim što im oku nije ugodno za gledati. Njih ne zanima osrednje, njih ne zanima ono konvencionalno, njih zanima sve ono što je teško dobiti, ono što je rijetko, o čemu maštaju i fantaziraju. No, možete imat najbolji outfit ali ako vaša osobnost ne zrači, niste sređene emocionalno ni psiho-fizički, nemate jedan gard i karakter, sve pada u vodu. Ako se samo osmjehujete kao pred polnoćku bez imalo režanja kao hrabra lavica, niste zanimljivi. Denim nije poderan bez razloga, to je znak, znak slobode i neovisnosti.

Odgovori

Pin It on Pinterest