DANAŠNJI STIL ZAVOĐENJA MANIPULATIVNIH MUŠKARACA – PRVI ČIN: SLIKANJE S DJECOM

Piše: Sonja Sabol

Nevjerojatno koliko je ljudski um sposoban doseći u trivijalnost svojih radnji kako bi pomoću manipulacija dobio što god poželi. Dijete pruži prst i pokazuje što želi da mu se kupi, dok muškarac koji je falinga sam po sebi pokazuje svojim načinom zavođenja koliko je podmukao i manipulativan.      

Slika cvijeće koje je kupio za 8 Mart svojoj majci, kako bi djevojci s kojom se dopisuje pokazao svoju nježnu stranu… od nježnosti nema ništa jer kada se sastanu on sjedi na kauču kao drvo i čeka obradu cvijeća u Maju. Čak se i potrudio, donio je neki kaktus i bombonijeru, prethodno se barem 10 puta slikao s djecom koja su od njegove sestre, prijatelja, možda i s ulice, tko će znati… Smiju se curama što okidaju slike u istoj pozi kako bi na slici ispale savršene, dok se oni slikaju s djecom kako bi pokazali da su dobri, pravi budući očevi a redom ne znaš koji je gori … sve ultra igrači i je*** koji naposlijetku ostanu sami u svoja 4 zida s pedigreom.

Svaka laž je probrano voće, manipulacija je vješto obrađena poput najbolje fotografije, ipak Mr. savršen se mora prikazati u najboljem i najsavršenijem izdanju. Kakav Leonardo da Vinci pobogu, to je on, njegovo visočanstvo ”JA sam-taj sam-lijep sam”. Prikaže se bolje nego filmski lik redatelja Quentina Tarantina. Takvi likovi vole podcjenjivat žene jer ih mrze. U profesionalnom nogometu uvijek postoje igrači i treneri, dok u kockanju je pak malo drugačije, igraš dok se ne dokažeš kao veliki kockar no iznad velikog, postoji još veći. Šteta tolike igre (razrađen plan zavođenja) kada lovac u 4 poteza napada pješaka dok bijeli u samo dva poteza mora pomaknuti svoga g-pješaka dva polja naprijed, omogućujući time crnoj kraljici da dođe na h4: šah mat!

Muškarac likuje svoj vlastiti obraz, da bi na trenutak svoje požude raznim manipulacijama uvjetovao za svoju dobit. Stoje na glasu velikih ženskaroša, potom se slikaju sa djecom i šalju te fotke curama koje zavode. Ispada komično ali više liči na crni humor nekog jeftinog trećerazrednog filma. Sve u svemu loš pokušaj koji izgleda očajno. Čim to prijeđe u šablonu manipulativnih strategija, kako bi obrlatili žensku znači da nešto nije uredu. Siguran muškarac ne treba manipulaciju jer ima dominaciju svoje inteligencije, profesije kao uspješnog tipa koji zna što hoće.

Slikaju se djecom a samo bi je***, pa čemu onda to? Za to nije potreban cijeli slijed priče o nekakvom kredibilitetu kada ga se ionako nema. Zaista nerazumno, trivijalno i naposlijetku maloumno. Muškarac treba imati spiku, znati nasmijati, uživjeti se u srž i emociju. Inteligencija, stav, karakter to je dominacija a ne ovo JA SAM LIJEP-  Koga boli k*** mileni…

Realno 90% cura će pasti na ovu glupost, pretežno su to cure koje se žele udati ili maštaju o svojem savršenom princu na bijelom konju. No, nekako bolje se voziti se u bijelom Jaguaru nego na poremećenom bijelom konju. Zato svim velikim igračima preporučam jednu izvrsnu terapiju…DOĐITE  K SEBI I ODRASTITE. Na faci Vam se vidi da niste normalni, malo grebanja u pore kože( osobnosti), dvije, tri minute konverzacije i žuti karton je spreman!

Odgovori

Pin It on Pinterest