DANAŠNJI STIL ZAVOĐENJA MANIPULATIVNIH MUŠKARACA- DRUGI ČIN: ISTA ŠPRANCA

Piše: Sonja Sabol

Sve isto samo drugi akteri. Ako ne upali kod prve onda će zasigurno kod druge. Prijateljica mi je išla na date, bolje da nije ni išla… Rekla je da joj je bilo lijepo. No, nekako u prvom tjednu je već kiksao, ali ajde uvijek postoji popravni međutim dotični se počeo kočeperiti poput pijetla u kokošinjcu. Ufuran u svoj dnevni raspored, počeo je izvoditi kalkulativne igrice, no da stvar bude gora kada su bili zajedno tip je ničim izazvan uzeo mobitel slikao nju, njih zajedno i snimao neke isječke dok je ona njega vozila kući! Kasnije je to okačio na whass app da se pohvali što je izišao van sa predobrom ženskom. Možda je mislio da se snima novi nastavak filma ” BRZI I ŽESTOKI”. Nakon toga komunikacija je bila svedena na minimum jer je on htio po svom, tada smo ga prozvale TAXI jer on bi samo da se po njega dolazi i vozi kao da je Lady Di pa mora skoknuti s Azurne obale do Londona.

Kada su se našli treći put, nakon pića i pozdrava,  poruka s njegove strane više nije stigla. Htio je da ona trči za njim kao 4 godišnjakinja za loptom. Nakon toga TAXI je krenuo izvoditi svoje ludilo u kojem glumi nedostižnog, Deja Vu scene, igrice, manipulacije, glumljenje hladnoće kao na planini Mount Everest. Frendica ga nije doživjela, ne zato jer je ograničena ili senzibilna već jer taj NE RAZUM je naprosto neprihvatljiva igra bez točke i zareza.

Međutim dva tjedna nakon na njegovu whass appu se pojavljuje druga ženska, ista garaža, vožnja, slikanje… najtragičnije od svega što je ta cura bila izuzetno uživljena u pjevanje pjesme sa njime, kao da je jedna jedina latica, matica. Prošao je i treći tjedan i alfa TAXI se napokon udostojio javiti. Pošto mi je prijateljica kulturna ,odgovorila je ali vrlo kratko. Vidio je da nema izgleda i povukao se.

Lik tepe po istoj špranci misleći da je dobio bitku nad Pruskom. Tugo skockaj se, nisi Napoleon Bonaparte i ne osvajaš Sveto Rimsko carstvo kako bi okončao svoj savez i postao bitan. Izbor je sada sužen tako da alfa TAXI može uživati s drugom ligom jer ipak prva liga je za prvake a druga za manijake.

Taj stupanj niske inteligencije i plitkog razmišljanja je čin utapanja samog sebe. Kome takvi likovi glume? Što glume? Igrice su poželjne jedino u krevetu, pljas tamo, onamo i eto sreće! Ta težnja za nekakvim sado mazo- BDSM ponašanjem je uvjetovanje nezreloga i neprivlačnog. Predložiti takvom tipu da se poigra sa Vama na pravi način tamo gdje treba(u krevetu) kod njega bi izazvalo čuđenje, ispale bi lude. Jer zašto biti submisivna kada on niti ne zna što to znači… jedino zna dignut nos i  glumit santu leda.

    ,, Ako želim leda, natočim si viski s dvije kocke leda ! Ukoliko želim igrati mentalne igrice kupim si Rubikovu kocku.”

Odgovori

Pin It on Pinterest