DOMINACIJA ILI STAGNACIJA, KAKO U ŽIVOTU TAKO I U SEKSU

Piše: Sonja Sabol

Dominacija, dominirati, to je još uvijek po meni nedefinirano  jer svaka osoba je drugačija te je tako svaki odnos zaseban za sebe, no da li je bolje dominirati nad životom i u krevetu, apsolutno. Stagnacija je stanje mirovanja, u ekonomiji je to zastoj, u životu je mrtvilo dok u seksu je blijedi poraz iz kojeg se kasnije javlja samozavaravanje kako je nekoć bilo nešto dobro. 

Ne priznajem dobro jedino dobrotu. Život je da se živi dominantno, ludo i surovo bez tih klišeja i igranja na sigurno, uredu treba biti mudar u koracima no treba imat stav kojim ćete se voditi i karakter koji će vas držati u životnim linijama sreće i krugovima pakla. Kao žena zagovaram više dualizam nego monizam jer smatram da dvije osobe mogu biti savršen spoj ludila, spokoja, strasti i ljubavi.

Trud u životu je kao trud u seksu. Ne vrijedi jednom se potruditi i reći sam sebi ”Ja sam alfa” jer Alfa bez Omege ne postoji.

Svaki odnos je zaseban za sebe no kroz život mi itekako biramo partnere, ako osoba ne vrvi od želje prema nečemu, strasti i nema poriv prema istome to znači da će i sam seks s njom biti suhoparan. Samo da se odradi, bez emocija,kemije ili pak grubi seks  ali ne grub sa dozom strasti i dominacije već grub kao neprepoznatljiv ton svojih i partnerovih želja.

U životu treba znati opažati a da bi to znali čovjek prvotno mora proći kroz par transformacija, najveća koja ga zapravo transformira kako bi osjetio sve jest BOL.    U boli se osoba isključuje, doživi udarac na dušu i srce, emocije i psihu, kako vrijeme prolazi ona ponovno pronalazi sebe u istoj toj boli ali sada kroz patnju, muku i naposlijetku novo duhovno rađanje.

Kako se čovjek odnosi prema čovjeku, strancu, prijatelju, tako će se odnositi i prema partneru, osobi za jednu noć ili u braku, zašto- jer svaki čovjek ima u sebi dualizam, dobro i loše. Borbe nas oblikuju, no ako nas vodi strast, vjera i snovi oni nas definiraju na vrlo osebujan način. Stagniranje nije opcija niti u porazu jer može dozvoliti  čovjeku da se  prepusti,opusti i zakopa dok je živ, dok dominacija je oblik koji se gradi kroz život. Način na koji osobe imaju seks govori puno o njima jer je seksualna energija najveća energija koju čovjek doživljava bez obzira na duhovni razvoj.

Žena očekuje od muškarca zaštitu i to je sasvim uredu no u seksu se većina žena prepušta a to nije dobro jer muškarac iako je lovac, te voli dominirati u spavaćoj sobi on također voli osjetiti žar, strast i dominaciju jake žene. Kada je žena dominantna u krevetu ona pokazuje moć, svoju unutrašnjost na zaseban način kroz dualističku energiju.

Nije loše ponekad zaigrati i kockati se u životu, kao što je sasvim uredu pokazati zube partneru i ponekad ga ošamariti u krevetu. Onaj koji te poštuje neće dozvoliti da kroz život moraš pognuti glavu već ti dati do znanja da je glavni ali se i tebi kao ženi maknuti u stranu kada uvidi da je došao tvoj red dominacije.

To je savršen spoj dualizama, duha i tvari. Potreba je zadovoljena kada je u potpunosti predana, onda kada partner pored partnera ne treba tražiti seks vani. Ono čega nema doma ima zasigurno vani. Biti žena je dar od Boga no biti muškarac je bitno pravilo stvaranja života a kao dvojac mogu postići puno ukoliko dvije duše se spoje u jedno. Savršen pronalazak je onda kada su sva osjetila uključena u potragu, onda kada dvoje vlada i dominira nad životom, igrajući uloge, jedan dan on drugi ona. 

Spoj kemije, Alfe i Omege. Stagnacija u tom slučaju nije opasna jer nije čimbenik koji će se pojaviti u vladajućoj koaliciji jakih partnera, snažne žene i jakog muškarca. Tada nema straha nad propasti braka, odnosa niti životnih tegoba i problema koji snađu dvoje ljudi. 

          ,,Lavovski stav, za dominaciju je vrlo bitan a za seks prijeko potreban.”

Odgovori

Pin It on Pinterest