NO ME INTERESA NADA JOHNNIE ILITI BOLI ME K*** TKO SI

Piše: Sonja Sabol

Od svih mogućih društvenih mreža imam samo Instagram. Pratim par ljudi, najuži krug, pokušala sam zaista jesam da pratim ljude koje upoznam ali ne mogu, to je meni previše u svakom smislu, ako nekoga trebam jednostavno ću uzeti broj telefona.  No,  da pokušam biti ”open mind,’’ne vidimo se ali čujemo se kako slatko, kao Bajadera iz Kraša. Nakon jednog  mojeg intervjua dodao me jedan poznati redatelj…

Počelo je Instagram uletom, on sav fin a ja već vidim FINU gdje odem platiti račune kao klišej nemilog događaja koji će tek uslijediti… odbila sam ga naravno, nemam namjeru izlaziti s nikim niti ulaziti u neke dublje odnose trenutno, nije mi ni privlačan (po pitanju odabira sam komplicirana, tražim savršen komplet odnosno spoj inteligencije i izgleda)

Naravno njemu se to nije svidjelo još mi je  podcjenjivački rekao ,,Pa dobro, sretno sa samom sobom.” Mislim si ja uredu, izrežirat ću ti scenu života.     

Krene on meni izvoditi Déjà-vu scene, igranje preko storija iliti mind games, koliko slika ja stavim on mora više ili jednako, kad stavim ja stavi i on ne bi li ja njemu pogledala (ali ne kuži da ja gledam sve kako bi ga analizirala) 

Gleda on moje storije, javi se iznova tu i tamo ali ga nervira kako ja sa njime ne bih izišla ipak, pa čak ni za ovako povuci svuci… Počeo je biti i zloban, bahat…         

Onda kada sam mu jednom odgovorila ”men to men” bilo je zastoja, odgovorio mi je i na kraju poruke rekao ,, Drugačije sam te nekako zamislio i tu sam ja pogriješio, što je moja greška.” Odgovorila sam mu na poruku sasvim normalno jer poznajući sebe znam da sam kontroverza i stigmatizirana zbog svoje domene izgleda, razmišljanja, stava i karaktera, načina ophođenja prema ljudima. 

 Opet on krenuo izvoditi ludilo preko storija, pa stavlja slike da vidi hoću li mu lajkati, znači totalno kalkulativan tip, vješte manipulativne sposobnosti. Vidi da sam stavila story i odmah izbaci sliku… pa di to ima prijatelju moj a skoro ti je 40  godina… pošto ga ne poznajem, ali intuicijski, logički, energetski znam što ovaj misli, čeka, želi itd. Prozirno kao moj donji veš…

Meni je to inače toliko plitko, nezrelo, nesigurno, zapravo bez imalo muškosti u sebi. Kroz poruke se osjetio taj jaz ”ja sam redatelj.’’ Pretražila sam ga malo preko interneta, ne zbog njegove povijest žena već da vidim ima li netko tko je nešto rekao ili komentirao za njega no ne u negativnom smislu već realno. Naravno da sam pronašla, jedan poznati kritičar ga je vrlo dobro iskritizirao tj. njegov film i sveobuhvatno.

Čitajući, čak sam se počela smijati jer je jedna rečenica kritičara bila dovoljna da dalje nisam trebala više ni čitati, na kraju svega žalosno je prokomentirao kako su za tog redatelja još uvijek neke stvari nedostižne. Ima je pravo.

Epilog debitanta koji je podbacio dolazi onog trenutka kada nisam ulazila par dana na svoj Instagram profil jer sam željela malo odmora, on misleći kako možda njemu ne želim pogledati famozni story, počeo je to isto raditi nakon što sam se vratila na svoj Instagram profil. U međuvremenu nisam više pratila što stavlja, otpratila ga, dok je on kada je to vidio, otpratio me i blokirao. Mora da mu je prisjela režija i scena, imao je svoj manipulativni plan zavodništva te na kraju direktorsku palicu predao meni.

Šteta tolikog plana,(ovo više nije smiješno ovo je bizarno, izgubljeno, bez imalo muškosti u sebi) ima takvih više samo da znate, predatori nove ere manijaka i zavodništva preko društvenih mreža pomoću lajkova i klikova, koja tragedija a nije ni Grčka… 

Poanta svega jest da je nebitno tko ste ako ste notorni kreten, kako izgledate ili što imate jer možda će neka klinka pasti na takve gluposti međutim ako imate neke godine, bahat i arogantan stav to ne pomaže u zavođenju, ispada mizerno i očajno jer se vidi kompleks nesigurnosti.

Rekla bih to ovako ,, Johnnie ne ideš kući sa mnom, jedino Jack Daniel’s može ići, ipak draža mi je žestica nego taj stav JA SAM -TAJ SAM -LIJEP SAM … so you can keep walking! ‘’                      

PRIJATNO, DO IDUĆE SCENE !

Odgovori

Pin It on Pinterest