Vanna u Puli 10.8. sprema spektakularan koncert za publiku uz gosta iznenađenja!

Kad pomislite na dobar koncert i energiju, pomislite na Vannu koja je kroz godine oduševila domaću glazbenu scenu svevremenskim hitovima u više različitih žanrova i svaki je puta za nagradu punila koncertne dvorane i trgove. Nakon koncerta karijere u Areni Zagreb, sada se odlučila za nešto potpuno novo – turneju posebnih koncertnih lokacija u sklopu koje će 10. kolovoza održati veliki koncert u pulskom Kaštelu. 

Krajem prošlog mjeseca Vanna je održala potpuno rasprodan koncert u Kastvu na kojemu je izvela sve najpoznatije pjesme i plesala među publikom uz gosta iznenađenja. U punom kapacitetu stare crekvine publika nije mogla ostati sjediti već je plesala uz pozornicu i praktički se otimala za mikrofon kad su na red došli najveći hitovi. Sjajno izdanje i puno interakcije s publikom možemo očekivati i u Puli s obzirom na prostor, a zabava će trajati satima.

“Već neko vrijeme želim doći u Pulu i vidjeti publiku koju već dugo nisam. Veselim se koncertu, a tko god dođe neka se spremi da zajedno napravimo pravi spektakl!”, najavila je Vanna. 

Nakon ovakvog poziva publici je jedino preostalo doći na pulski Kaštel i prepustiti se energiji koju jedna od najboljih domaćih vokalistica iz koncerta u koncert stvara. Poznato je da su njeni nastupi do sada uvijek bili isprepleteni punokrvnom svirkom zbog repertoara koji nudi, a vrijeme je da i puležani iskuse show za koji se pjevačica priprema već dugo vremena.. 

Nakon velikog koncerta u Areni motivacija za posebnim prostorima i bliskim doživljajem publike očito nikada nije bila veća. Upravo zato ne treba propustiti koncert koji garantira bogat katalog hitova i brojne novitete koji će odzvanjati prekrasnim ambijentom stare tvrđave već u subotu, 10. kolovoza od 21h. 

Ulaznice za koncert su od sada u prodaji, a nabavite ih što prije putem sustava Eventim jer ih nije još puno ostalo.

Odgovori

Pin It on Pinterest