Ljetni čitateljski izazov – proglašenje dobitnika glavnih nagrada

U petak, 6.rujna 2024. u 18 sati u dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Pula (Kandlerova 39) održat će se završno druženje uz izvlačenje imena dobitnika te podjelu priznanja i nagrada djeci koja su uspješno izvršila Ljetni čitateljski izazov – novi ljetni program Knjižnice.

Podsjećamo, tijekom srpnja i kolovoza Knjižnica je organizirala programe i radionice za predškolce i učenike osnovne škole objedinjene u programu Ljeto u knjižnici. Program Ljeto u knjižnici trajao je od 8. srpnja do 31. kolovoza 2024. i održavao se u Središnjoj knjižnici, Dječjoj knjižnici i Knjižnici Vodnjan.Ovogodišnje novosti Ljeta u knjižnici bili su programi Ljetni čitateljski izazov, namijenjen učenicima osnovne škole, i Mini ljetni čitateljski izazov, namijenjen predškolcima i njihovim roditeljima/starateljima.

Za sudionike programa koji uspješno izvrše izazov pripremili smo nagrade zahvaljujući sponzorima: knjižari Hoću knjigu, Teatru Naranči, Kinu Valli, Pulaprometu, i I.VEM d.o.o.

Imena sudionika programa Ljetni čitateljski izazov i Mini ljetnog čitateljskog izazova koji su tijekom srpnja i kolovoza uspješno ispunili izazov “ulaze u bubanj” za glavne nagrade, a na dan proglašenja pobjednika nasumično ćemo izvući imena dobitnika glavnih nagrada. Svi ostali koji su uspješno ispunili izazov, također će biti prigodno nagrađeni.

Ciljevi programa su poticanje ljubavi prema čitanju kod djece i mladih tijekom ljetnih mjeseci, razvijanje čitalačkih vještina i različitih vrsta pismenosti kod djece i mladih, stvaranje zabavnog i poticajnog okruženja u knjižnicama te povezivanje zajednice kroz aktivnosti vezane uz knjige i čitanje.

Odgovori

Pin It on Pinterest