Gitarijada Pula 2019. po prvi puta na Puntiželi

Otvoren je osmi natječaj za Gitarijadu Pula 2019. koji se održava u organizaciji Hrvatske glazbene unije Pula, i Rock caffea Pula.

Prijaviti se mogu demo bandovi koji stvaraju iskljucivo autorsku glazbu, svih glazbenih žanrova, osim narodnog i zabavnog. Bandovi moraju poslati ili dostaviti dvije demo autorske snimke, te sliku na HGU Pula, Istarska 30, Rock Caffe, Scalierova 8, Pula ili na mail hgu.pula@hgu.hr, sve do 19.04.2019. godine, do kada je natjecaj i otvoren.

Nagrade za pobjednički band biti će plaketa Gitarijade, snimanje jedne audio snimke u studiju “Partizan”, u produkciji Perice Šurana i Marijana Jelenića, te video spota u produkciji “No production” iz Pule, u režiji Mladena Đakovića i Matea Ostojića.

Pravo prijave imaju oni bandovi koji do dana finalne veceri nemaju izdan službeni nosač zvuka, za neku od renomiranih diskografskih etiketa.

“Gitarijada Pula” održati će se po prvi puta na Puntiželi, 02.05.2019.,  u sklopu manifestacije “Rock & Grill”. Višednevna manifestacija odvijati ce se za Dane Grada Pule, od 01.- 04.05.2019., gdje će se osim glazbenih koncerata održavati i razne sportske aktivnosti tijekom cijelog dana, sve uz potporu Grada Pule.

Pin It on Pinterest