Nogometni susret gradonačelnika i poduzetnika

U Domu sportova Mate Parlov u Puli se 24. studenog 2016. godine (četvrtak) s početkom u 18.30 sati održava malonogometni ogled reprezentacije gradonačelnika i reprezentacije poduzetnika koji je otvoren za javnost. Ulaz je besplatan.

Reprezentacija gradonačelnika RH izborila je sudjelovanje u četvrtfinalima ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva gradonačelnika održanog u Češkoj Republici.

Nogomenti ogled održava se u sklopu 8. Susreta gradonačelnika i poduzetnika koji se u Puli održava od 23.-25. studenog 2016. godine u Park Plaza Histria hotelu. Organizatori 8. Susreta gradonačelnika i poduzetnika su Udruga gradova RH i poslovni tjednik Lider.

Skup se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH i pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, maloga i srednjeg poduzetništva i obrta. Na Susretu sudjeluju g. Goran Marić, ministar državne imovine; g.Slaven Dobrović, ministar zaštite okoliša i brojni drugi državni i lokalni dužnosnici.

Na 8. Susretu gradonačelnika i poduzetnika raspravljat će se o energetskom planiranju razvoja grada, upravljanju državnom imovinu, gospodarenju otpadom i utjecaju porezne reforme na lokalnu samoupravu.

Susret uobičajeno okuplja 250 gradonačelnika i predstavnika poslovne zajednice. Više informacija o 8. Susretu gradonačelnika i poduzetnika na http://lider.media/48-sati-2016/

Program:

gruo2222

Odgovori

Pin It on Pinterest