Moja Ulica Moja Ekipa

Četvrti je dan prijava za ovogodišnje 28. izadnje malonogometnog turnira Moja ulica moja ekipa 2016 –  ” Suzuki Motortech”.

I ove godine uz glavni turnir biti će održana i Mini ulica na kojoj će nastupiti 24 ekipe. Novost je ove godine Veteranski turnir koji je zbog limitiranosti termina u dvorani ograničen na 32 ekipe, a za sada ih je već 9 prijavljeno.

U seniroskom turniru prijave također dobro napreduju tako se u bubnju nalazi već 24 momčadi, iz Istre i Kvarnera što posebno veseli organizatore.

Od nositelja za sada su svoj nastup jedino potvrdili prošlogodišnji ” heroji ulice ” Šijana Spartans. Svi zainteresirani mogu svoje ekipe prijaviti na broj telefona 098/130-5244 ili na e-mail: futsal.pula@gmail.com.

Organizatori skreću samo pozornost na to da igrači koju nastupaju na seniorskome turniru moraju imati napunjenih 16 , dok oni koji se odluče nastupiti na veteranskome turniru moraju imati napunjenih 38 godina.

Do kraja prijava ima jos 11 dana, a izvlačenje je planirano za 7.12. u Caffe baru Cabahia.

Sve informacije vezane za turnir kao i stanje prijavljenih ekipa moze se pratiti na sluzbenoj faceebok stranici turnira Moja Ulica Moja Ekipa.

Odgovori

Pin It on Pinterest