Otvoreno novo dječje igralište u Ribarskoj kolibi

Danas je u Ribarskoj kolibi održana prigodna svečanost povodom otvaranja novog dječjeg igrališta kojeg je vlasnik Arenaturist Ribarske kolibe d.o.o. Nikolay Viktorov donirao gradu Puli i svim njezinim građanima.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić zahvalio je na vrijednoj gesti i spomenuo kako Grad Pula iz godine u godinu ulaže znatna financijska sredstva upravo za podizanje kvalitete života u gradu, posebice onih najmlađih.

2ca9e29009

“Siguran sam kako će djeca, ali i njihovi roditelji imati jedno novo mjesto okupljanja gdje će moći uživati su slobodnom vremenu i prekrasnom pogledu na more”, kazao je Miletić i dodao da je Ribarska koliba prepoznata kao društveno odgovorna tvrtka koja je i na ovaj način omogućila novi sadržaj za najmlađe sugrađane.

Nikolaj Viktorov za realizaciju novoizgrađenog dječjeg igrališta zahvalio je svima  koji su bili uključeni u projekt. “Dječje igralište rađeno je po najvišim standardima i bogato je opremljeno.

1027a2d160

Nudi zabavu za najmlađe, ali i one nešto starije u fitness dijelu igrališta. Drago mi je da smo uspjeli jedan neiskorišteni dio površine staviti u funkciju i vjerujem da će svi biti zadovoljni.

Investicija izgradnje i opremanja dječjeg igrališta vrijedna je 70-ak tisuća eura, istaknuo je Viktorov koji je 2014. godine zbog svoje je humanosti i osobnog doprinosa opremanju pulske Opće bolnice proglašen počasnim građanom Pule.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest