Održan 3. Memorijalni turnir ”Tomislav Bašić”

Policijski službenici prisjetili su se svog kolege Tomislava Bašića, a najbolja je bila ekipa rovinjske policijske postaje

Foto: PU istarska

Kako bi obilježili sjećanje na policijskog službenika Tomislava Bašića, djelatnika Policijske postaje Poreč-Parenzo koji je 2019. godine poginuo u prometnoj nesreći kod Tara, njegovi kolege organizirali su 22. lipnja u Poreču malonogometni turnir na kojemu se i ove godine okupio velik broj sudinika i gledatelja.

Ukupno je sudjelovalo devet ekipa, od kojih sedam ekipa različitih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave istarske, jedna ekipa Policijske uprave brodsko-posavske, s obzirom da je Tomislav bio porijeklom iz Slavonskog Broda te jedna ekipa pod nazivom Prijatelji policije. Ukupni pobjednik turnira je ekipa Policijske postaje Rovinj-Rovigno koja je u finalu pobijedila ekipu kriminalističke policije Policijske postaje Poreč-Parenzo, dok je treće mjesto pripalo temeljenoj policiji Policijske postaje Poreč- Parenzo.

Sudionike turnira u ime načelnika Policijske uprave istarske pozdravio je načelnik Policijske postaje Poreč – Parenzo Davor Švenda, koji se u prigodnom govoru prisjetio stradalog Tomislava te je svim sudionicima turnira zaželio uspjeh, a turnir je svojim nastupom uveličala i Policijska klapa Sv. Mihovil.

Prije početka turnira, Tomislavovi kolege i prijatelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na njegovom grobu te su tako i na ovaj način odali počast policijskom službeniku koji nas je prerano napustio, dok je prihod od turnira doniran obitelji pokojnog kolege.

Odgovori

Pin It on Pinterest