Promocija knjige “Tesla metamorfoza – za lečenje i evoluciju” – predstavljanje knjige u Puli

U Puli će se 3. srpnja 2024. godine s početkom u 18:00 sati održati promocija knjige i druženje s autoricom Anjom Petrović. Predstavljanje će se održati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula (Kandlerova 39). 

Naslov knjige: TESLA METAMORFOZA – za lečenje i evoluciju. 

Nakon predstavljanja biti će razgovor s publikom te će se moći postaviti pitanja na najavljenu temu iz knjige.

O autorici: 

Anja Petrović je diplomirala književnost na Beogradskom univerzitetu, završila postdiplomske studije na Australijskom koledžu za primenjenu psihologiju i učila slikarstvo. Objavila je dve zbirke pesama. Dobitnik je tri Oktobarske nagrade, za zbirke pesama i naučni rad na polju književnosti. Sada živi u Australiji, ali putuje po svetu i drži predavanja i seminare.

Govorila je na Međunarodnoj konferenciji Tesla istraživača u Filadelfiji, Kongresu Nikola Tesla u Beogradu i držala predavanja na Univerzitetu Britanske Kolumbije u Kanadi. Posebno joj je zadovoljstvo da upozna ljude u Zapadnom svetu ko je Nikola Tesla. Kada je prvi put držala predavanje na Univerzitetu Britanske Kolumbije, od preko 200 studenata, samo jedna devojka je znala ko je Nikola Tesla. Kada je došla drugi put, više od polovine je znalo.

Gostovala  je na TV i radio programima u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Kanadi, Americi, Švajcarskoj, Italiji i Australiji.

Odgovori

Pin It on Pinterest