Denis Goldin i Erna za 40 godina grupe Denis & Denis

Poznati producent, DJ, autor i remixer Denis Goldin s posebnim se zadovoljstvom prihvatio zadatka da napravi novi aranžman baš za ljetnu sezonu. Kao pravi dokazani remix majstor ovaj veliki hit sada diše malo drugačije, ali i dalje je ovdje sve što volimo kod Denis & Denis to su nam potvrdili i autori originalne pjesme Davor Tolja i Elvis Stanić kada su sa zadovoljstvom odobrili izlazak remixa.

Davor Tolja i Marina Perazić dali su nam bezvremenske pjesme koje će nam zauvijek donositi osmijeh na lice i pokrenuti noge koliko god godina imali, a kako nam je ispričao Davor ToljaAlbum upravo imenom „Čuvaj se“ – Denis & Denis  objavljen je u 5.mj. 1984.g. što znači da ove godine grupa Denis & Denis slavi 40 godina od izlaska prvog albuma grupe koji je pak po mišljenju kritike i publike te godine proglašen najboljim albumom godine. Album je u kratkom roku prodan u više od 50 000 primjeraka pa je grupa dobila zlatnu ploču.”

Povodom te velike obljetnice Denis Goldin će napraviti EP sa remixevima njemu najdražih pjesama Denis & Denis u suradnji s poznatim izvođačima, a oko svega Denis nam je rekao: Još kao mali moji su roditelji slušali Denis & Denis, sjećam se točno pjesma “Program tvog kompjutera” je bio hit koji mi se urezao u pamćenje. Sad kad sam i sam dugo u producentskim vodama bila mi je želja radit remix neke od njihovih pjesma i upravo u komunikaciji s ekipom iz Dallas Recordsa došli smo do ideje da napravimo prepjev/obradu. Super mi je šta sam imao tu slobodu da dam svoju modernu viziju pjesme “Čuvaj se” koju je odlično otpjevala Erna, a opet fora je  da sam i ja Denis tako da vjerujem da je bilo suđeno da dođe do te obrade.”

POGLEDAJTE SPOT 

‘Čuvaj se’ je pjesma koju je, nakon odličnog nastupa na Dori s pjesmom ‘How do you love me’, sa zadovoljstvom otpjevala Erna. Tako je tu vanserijsku pjevačicu zapao zadatak da na trenutak uskoči u cipele neponovljive Marine Perazić. Erna je to učinila s velikim respektom i neizmjernim zadovoljstvom jer to joj je, kako kaže, jedna od najdražih domaćih pjesama što se i čuje u njenoj nadahnutoj izvedbi. Erna se odlično snašla u pjesmi i ova će obrada sigurno naći put do slušatelja i starije i mlađe generacije, a sama nam je o projektu rekla:Oduševila me prvenstveno ideja o re-izdanju pjesme “Čuvaj se” koja mi je zaista jedna od dražih pjesama grupe Denis&Denis. Prvi klik se dogodio kad me prijatelj iz Dallasa Davor Franjić upitao za sudjelovanje na remixu pjesme u aranžmanu Denisa Goldina. Obožavam tu jednu melankoličnu, senzualnu atmosferu pjesme koja me uvijek back u taj neki “mračniji film”. Iskreno, mislim da je ova baš čekala da ju ja otpjevam u remixu. Vokale sam snimila u ekspresnoj brzini- te je sve leglo “na prvu”. Nadam se kako će vam se novo izdanje pjesme “Čuvaj se” svidjeti – te se također nadam da smo Denis i ja uspjeli pogoditi atmosferu pjesme, s tim da sad kao remix pjesma zaista ima potencijal rasplesati i mlađe generacije na plesnjacima i partijima u klubovima.“

Odgovori

Pin It on Pinterest