U subotu spektakl ljeta uz Solomuna u Cave Romane

Spektakl ljeta, uz najtraženijeg techno DJ-a današnjice Solomuna u istarskom Cave Romane, održat će se ove subote, 10. kolovoza. Solomun u Hrvatsku dolazi izravno s Untold festivala koji se održava u Rumunjskoj, a nakon Vinkurana odlazi na svoju rezidenciju u klubu Pacha na Ibizi.

Ovo je jedini njegov nastup u regiji ove godine pa ne čudi da su ulaznice bile rasprodane čak dva tjedna prije nastupa. U pulsku zračnu luku sletjet će na dan spektakla. Kako često ističe da voli Hrvatsku, zajedno sa svojim timom uživat će upravo u domaćim specijalitetima te istarskim vinima. Na samoj lokaciji postav velike produkcije već je krenuo, a ona uključuje najsuvremenije svjetlosne i zvučne efekte.

Ulaznice su odavno rasprodane, a odlična je vijest da je partner događaja Mastercard osigurao dodatni kontingent ulaznica koje se mogu kupiti putem linka:

https://www.priceless.com/entertainment/product/194778/bsh-events-exclusive-mastercard-tickets

Njegov zanimljiv put u glazbeni svijet počeo je zahvaljujući njegovom bratiću, koji je često posjećivao noćne klubove te mu donosio kasete kad god bi dolazio u grad. Te su vrpce pokazale Solomunu da glazba nije samo komercijalni radio. Od tada počinje kupovati vinilne ploče, da bi na kraju sa 16 godina svirao u Domu mladih za ostale tinejdžere. Solomun se počeo baviti glazbom u dobi od 23 godine. Danas je jedan od najprepoznatljivijih i najkarizmatičnijih DJ-a. Ovog kolovoza uz Hrvatsku nastupa još samo na Ibizi te na nekoliko festivala.

Odgovori

Pin It on Pinterest