Jacques Houdek: Kad si sretan – Najposjećeniji koncertni program za djecu stiže u INK

Svjetski dan djece ove godine bit će posebno uzbudljiv za pulske mališane, koji će ga pamtiti po nezaboravnom glazbenom putovanju u društvu omiljenog izvođača – Jacquesa Houdeka! Ovaj poseban koncert, zakazan za 23. studenoga u 20 sati u Dvorani Ciscutti Istarskog narodnog kazališta, na pozornicu donosi najprodavaniji dječji album novog milenija.

Jacques Houdek, poznat i kao “Gospodin Glas”, donosi djeci hitove s albuma “KAD SI SRETAN”, koji je obilježio djetinjstva tisuća mališana. Djeca će uživo moći čuti legendarne pjesme poput “Kad si sretan”, “Nije lako bubamarcu”, “Zeko i potočić”, “Kad se male ruke slože” i mnoge druge koje su postale sinonim za veselje i radost.

Povodom 19. obljetnice albuma, Jacques Houdek ističe:

„Djeca imaju pravo na sigurno,  mirno i veselo djetinjstvo; na igru, a i glazbu, stoga mi je neopisiva čast što godinama pjevam i najiskrenijoj i najzahtjevnijoj publici – najljepše dječje pjesme naša su neraskidiva konekcija i kroz život pa mi danas na koncerte dolaze već i mladi roditelji koji su odrastali uz ovaj album i dovode svoju djecu na naša glazbena druženja s kojih svi odlazimo ispunjeni posebnim emocijama! Veselim se prvom velikom pulskom koncertu za djecu, i vjerujem da će ovo postati  naše tradicionalno druženje, povodom Svjetskog dana djece i uoči božićno-novogodišnjih praznika!“

Ovaj veseli događaj idealan je povod za obiteljski izlazak i slavlje Svjetskog dana djece, a ulaznice su dostupne na www.ink.hr.

Odgovori

Pin It on Pinterest