Gradonačelnik Unilineu čestitao na 20 godina uspješnog poslovanja

Gradonačelnik Pule Boris Miletić na današnjem je prijemu u Komunalnoj palači uputio čestitke predsjedniku Uprave tvrtke Uniline Borisu Žgombi te njegovom zamjeniku Sajtu Salkoviću povodom obilježavanja 20 godina uspješnog poslovanja kompanije. Uz gradonačelnika, prijemu su prisustvovali i pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić te pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Giordano Škuflić.

„Svojim ste primjerom pokazali kako kvalitetna vizija, vjera, rad i trud donose iznimne rezultate te kako je moguće postati jedna od najpoznatijih kompanija u branši“, naglasio je Miletić dodavši kako je Pula ponosna na svoje gospodarstvenike čiji broj u posljednje vrijeme raste. „Činimo sve kako bismo našim poduzetnicima pomogli i olakšali poslovanje te stvorili pozitivnu poduzetničku klimu. Taj je trud ove godine i službeno potvrđen budući da je Grad Pula proglašen vodećim gradom po pitanju poduzetništva u Hrvatskoj“, istaknuo je Miletić.

Boris Žgomba zahvalio se na prijemu te kazao kako je iznimno ponosan na to što je kompanija u 20 godina svog postojanja kontinuirano rasla te uspješno poslovala. „Činjenica da je naš rad prepoznat i priznat od strane naših partnera i suradnika, kao što je i Grad Pula, daje nam motivaciju da istim tempom i energijom nastavimo dalje“, kazao je Žgomba. „Uspjeh Unilinea potvrđen je upravo ove godine kada je kompanija dobila status vodeće turističke kompanije u sektoru putničkih agencija i touroperatora. Naš je glavni fokus zadržati vodeću poziciju u Hrvatskoj, ali i zauzeti vodeće pozicije destinacijske menadžment kompanije u regiji“ dodao je predsjednik Uprave predstavivši gradonačelniku rezultate dugogodišnjeg poslovanja kompanije.

Uniline se u svojih dvadeset godina poslovanja, razvila od male incoming agencije s četiri zaposlenika do kompanije koja trenutno zapošljava preko 200 zaposlenika s poslovnicama diljem regije te tržištima na svim kontinentima svijeta. Danas kompanija zauzima 20 posto tržišnog udjela u touroperaterstvu.

Odgovori

Pin It on Pinterest