ĆOPIĆ OSTAVIO SVE BODOVE U PULI !!!!

5.kolo 2. Hrl zapad

Dom sporotva Mate Parlov : Gledatelja 150

RK VERUDA – RK SELCE 25:24 ( 14:14 )

Iako su svi smatrali da bi ovo trebala biti rutinska pobjeda domaćina, Verudeži su se pobrinuli za sasvim suprotni scenarij. Ponovo su dečki s Verude loše ušli u susret i cijelo prvo poluvrijeme lovili prednost gostiju da bi se na poluvrijeme otišlo nerijesenim rezultatom. U nastavku igra gol za gol uz prednost gostiju koji su se pri kraju susreta odvojili i na dva gola prednosti. Verudeži u samom finišu ipak dolaze do prednosti i imaju priliku za miran završetak ali posljedni napad gube loptu, te gosti uspijevaju povući kontru u kojoj sudac procjenjuje da je faul Jeromele dovoljno oštar za crveni karton i sedmerac sa zvukom sirene. Bod u ruci imao je Gordan Tot ali Bruno Ćopić ipak pokazaju da može biti na razini kada je to najpotrebnije i brani Totu sedmerac i tako u Puli ostavlja u ovome trenutku dva veoma bitna boda za Verudeže. Kod domaćina najrapoloženiji bili su Tibor Bercek sa 5, te  Matija Božić, Petar Raseta i Alen Obradović sa 4 gola dok je kod gostiju Vodopić 8 puta tresao mrežu, a veceras sjajni Jelicic sakupio je 17 obrana.

 

RK VERUDA ;

Vlaho, Obradović4, Brajuha, Kolić3, Barišić, Žunić, Berček5, Jeromela, Dobrila2, Špac3, Rašeta4, Deumić, Pavlović, Božić4, Ćopić.

RK SELCE ;

I.Antić,R.Antić,S.Antić2, Tot6, Pobor, Vodopić8, Krišković3, Pliško4, Ristić1, Lončarić, Piškulić, Krpan, Kabalin, Jeličić.

Sedmerci : Veruda 4/6, Selce 2/4

Isključenja : Veruda 4 min, Selce 8min

Suci : Botinčan i Rupčić ( Rijeka )

Odgovori

Pin It on Pinterest