PFF traži izlagače za “Prosinac u Puli”

Javna ustanova Pula Film Festival raspisala je javni poziv za dostavljanje ponuda za izlaganje i prodaju prigodnih proizvoda tijekom održavanja manifestacije “Prosinac u Puli”. Pozivaju sve zainteresirane pravne i fizičke osobe za izlaganje i prodaju prigodnih božićno-novogodišnjih proizvoda tijekom manifestacije
“Prosinac u Puli”, a namijenjene djeci, da dostave svoje ponude.
Pod “proizvodima namijenjenim djeci” smatraju se igračke, slikovnice, bomboni, razni čokoladni proizvodi, fritule, pekarski i slastičarski proizvodi, topli
bezalkoholni napitci i druge slične stvari. Cijenit će se prije svega prikladnost proizvoda koji se nude, a namijenjeni su djeci, te sadržajnu vezanost za božićno-novogodišnja događanja, kreativnost ponude, spremnost na sudjelovanje u programima “Čarobna šuma 2016.”, dosadašnje iskustvo u izlaganju na sajmovima i slično.
Dječji program bit će smješten na Giardinima pod nazivom “Čarobna šuma”. Organizator će za izlaganje, prodaju i prezentaciju odabranih proizvoda postaviti osam drvenih kućica dimenzija 2×2 metra. Javna ustanova Pula Film Festival osigurat će također korištenje javne površine, montažu i demontažu tipskih kućica, njihovo ukrašavanje, električnu energiju, prikladnu glazbu i noćno dežurstvo.
Program “Čarobna šuma”, održat će se u vremenu od 1. prosinca 2016. godine do 1. siječnja 2017. godine s time da se kućice, radi kvalitetne pripreme, preuzeti već 28. studenog. Radno vrijeme kućica bit će od 9 do 20 sati svaki dan. Kućice neće raditi 25. prosinca, za Božić, a 31. prosinca raditi će samo do 14 sati. Cijena zakupa kućice za cijeli period iznosi 900 kuna uvećanih za iznos PDV-a. Ponude moraju biti pisane, sadržavati potrebne podatke, a upućuju se Javnoj ustanovi Pula Film Festival, Odboru za Prosinac u Puli, u zatvorenoj omotnici, s naznakom “Za Čarobnu šumu 2016. – ne otvaraj”, poštom na adresu Uspon na Kaštel 2 ili osobno u tajništvo. Rok za dostavu ponuda je osam dana.

Odgovori

Pin It on Pinterest