Predavanje i radionica “Žena – izgubljena moć?”

Jesmo li zaboravili kakvu moć ima žena? održat će Lidija Košir, profesorica i grupna voditeljica, u Središnjoj knjižnici u četvrtak, 17. studenog 2016. u 18 sati.

Lidija Košir profesorica je teoloških studija i članica Instituta za grupnu analizu u Zagrebu. Iza sebe ima novinarsko i uredničko iskustvo s HRT-a.

Majka je petero djece. Svojim bogatim radnim iskustvom svakodnevno se susreće s pitanjima kako se žena u društvu informacija i zahtjevnog tržišta može istaknuti. Još je teže ženi koja uz želju za uspjehom u sebi nosi i instinktivnu želju za obitelji.

O tom vječnom pitanju Lidija progovara na drugačiji način. I pita nas: „Jesmo li zaboravili kakvu moć ima žena?“.

drtzh

Supruga, partnerica, majka i menadžerica. U kojoj mjeri i na koji način u ovim područjima žena ima moć i koliko može biti utjecajna? Otkrivamo pravi omjer.

Na predavanju i radionici bavimo se pitanjima i tražimo odgovor na temeljno pitanje ‘kako u današnjem društvu živjeti puninu svojega poslanja kao žena’.

Je li i u kojoj mjeri prisutan maskilizam te je li i kako to moguće promijeniti. No, koliko to ovisi o samoj ženi, a koliko o utjecaju drugih?

Za sudjelovanje nije potrebna prijava.

Odgovori

Pin It on Pinterest