Privremena regulacija prometa na Trgu kralja Tomislava i u Palladiovoj ulici

Od ponedjeljka 21. studenog 2016. godine u zoni izvođenja radova na Trgu kralja Tomislava i u Palladiovoj ulice na snazi će biti privremena regulacija prometa na način da će se za sav promet vozila zatvoriti Palladiova ulica iz smjera Tomasinijeve ulice, te u dijelu iz smjera Galijotske ulice,  a Trgu kralja Tomislava vozilima će se moći pristupiti isključivo iz Široline ulice. Parkiranje na Trgu kralja Tomislava i dalje će biti dozvoljeno u ograđenom dijelu u kojemu se trenutno ne izvode radovi.

Pristup pješacima do dispanzera i ljekarne u Palladiovoj ulici, bit će omogućen posebno označenim koridorima iz svih pristupnih pravaca.

Parkirališna mjesta za osobe s invaliditetom bit će osigurana sa stražnje strane dispanzera kojima će se pristupati iz Ulice Veruda, a radi lakšeg pristupa pacijenata, poglavito osoba s invaliditetom i roditeljima s dječjim kolicima, uređena je pješačka staza i odgovarajuća rampa za prolaz kolicima.

Ovim putem zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih pozivamo na poštivanje privremene  regulacije prometa u zoni izvođenja radova.

Radovi uređenja Trga kralja Tomislava i rekonstrukcije dijela Palladiove ulice planiraju se okončati prije početka turističke sezone 2017. godine.

Odgovori

Pin It on Pinterest