ZAPOČINJE PROGRAM “ČAROBNE ŠUME”

Sutra, 1.12. u 9 sati, započinje program Čarobne šume u organizaciji Javne  ustanove Pula Film Festival.

Navedeni program odvijat će se tijekom cijelog prosinca,  zaključno s 31.12. a radno vrijeme je svakog dana od 9 do 20 sati.

Prvi dan, u jutarnjimsatima, maštovite sadržaje će upotpuniti veseli vilenjaci i mađioničar Stefano(10 sati), a u popodnevnom terminu, onom u 17 sati nastupaju Trio Fantastikus s Mini Puppet show-om.

Sadržajem i ponudom usmjerena na najmlađe, Čarobna šuma će uz Kućicu Djeda Mraza i veselu svjetlosnu rasvjetu koja će između ostalog ponuditi i interaktivni Visualia Tree,

sadržavati i pozornicu prilagođenu nastupima raznih pulskih glazbenih i plesnih grupa. Uz sve nabrojano, bogatu prigodnu ponudu upotpunit će i kućice na kojima će redom izlagati:

j.d.o.o. CREPES LAND, trgovački obrt PTR DARIJO, Udruga  Sa(n)jam knjige u Istri, Domaća radinost Pero Đelatović, Domaća radinost KsenijaCetina,  Crvenikriž – Prihvatilište zabeskućnike, obrt za ugostiteljstvo i iznajmljivanje sportske opreme BLOB, Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda, Domaća radinost Zdenka Ivančić i Choco-art.

Pozivamo sve roditelje, bake, djedove, škole, vrtiće i udruge da dovedu svoje mališane na naše dječje sadržaje, a još je potrebno napomenuti da će Čarobna šuma kroz mjesec prosinac ponuditi više od 50 programa uglavnom u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima. Sve informacije i detaljan raspored vezan uz cjelokupni program mogu se pronaći na internet stranici www.prosinacupuli.hr.

Odgovori

Pin It on Pinterest