U petak „Božić u INK“ s Vannom

Humanitarni gala koncert „Božić u INK“ koji će se održati u petak, 15. prosinca u 20.00 sati u INK jučer su najavili gradonačelnik Pule Boris Miletić, istarski župan Valter Flego,

inicijator projekta „Božić u INK“ Daniel Sponza, direktorica marketinga Arenaturista Manuela Kraljević i ravnateljica Udruge za cerebralnu paralizu Istarske županije Lorena Lazarić Stefanović.

„Ovaj božićni koncert predstavlja jednu lijepu i humanu tradiciju koja daje spoj umjetničkog doživljaja i plemenite note“

istaknuo je Miletić nadodavši kako je u ove tri godine prikupljeno preko 80 tisuća kuna, a prihod je bio usmjeren za pomoć potrebitima.

Ujedno, zahvalio se idejnom začetniku, pokroviteljima te svima koji su kupili kartu te na taj način direktno pomogli Udruzi cerebralne paralize IŽ za koju se ove godine prikupljaju donacije.

„Ove godine u INK nam dolazi Vanna koja je zadnji puta nastupila u Puli prije 17. godina, a gošća koncerta je Lea Dekleva“ kazao je Sponza

koji se ovom prilikom prisjetio proteklih koncerata.

Naime, do sada su nastupili Nina Badrić, Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Pinguentum i Tedi Spalato uz klapu Motovun, naveo je Sponza.

Potporu koncertu dala je i Istarska županija u čije je ime župan Flego pozvao sve, koji to do sada nisu, da se uključe i na taj način pomognu ovu lijepu pozitivnu priču.

Pozivu se pridružila i Manuela Kraljević koja je kazala kako je Arenaturist prepoznao trud kako tima koji vodi Udrugu tako i djece te je odlučio podržati.

„Donirana sredstva uložit ćemo u opremanje novog prostora u Rojcu koji nam je Grad Pula nedavno dodijelio“ istaknula je ravnateljica Udruge

koja postoji 12 godina te broji 60 članova, pretežito djece. U sklopu Udruge djeca polaze brojne radionice, likovnu, literalnu i kazališnu, pojasnila je Lazarić Stefanović.

„Jedan  kreativni proizvod nastao upravo na likovnoj radionici je i stolni kalendar na temu Svjetlećih divova za 2017. godinu koji će se moći kupiti u foajeu Istarskog narodnog kazališta“ za kraj je naglasila Lazarić Stefanović.

Karte za božićni koncert, kojih ima još nekolicina, mogu se kupiti na blagajni INK u od 10.00 do 13.00 sati i koštaju 70 kuna za parter i 60 kuna za balkon.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest