Vodnjan: U vrtićima mjesta ima za svu djecu

Službeno priznanje za izniman doprinos u području predškolskog obrazovanja, podizanju standarda u predškolskom odgoju i obrazovanju te odgovornog upravljanja proračunom i vođenja Grada,

dodijelila je upravi Grada Vodnjana organizacija “gradonačelnik.hr”. Riječ je o organizaciji koja provodi analizu proračuna i proračunskih stavki svih gradova u Hrvatskoj.

Priznanje za izniman doprinos u području predškolskog obrazovanja dodijeljeno je za 2015. godinu, a Vodnjan se nalazi, stoji u priopćenju, u top 10 gradova u Hrvatskoj koji predstavljaju uspješno lice lokalne politike.

– Ovo prestižno priznanje dokaz je da Grad Vodnjan konstantno ulaže u odgoj i obrazovanje te u stvaranje što boljih uvjeta u predškolskoj ustanovi Dječji vrtići Petar Pan te u financiranju privatnog vrtića Zvončica.

Naši su vrtići po svim standardima jedni od najboljih, a za svako dijete koje želi pohađati jaslice ili vrtić osigurano je potrebno mjesto u predškolskoj ustanovi

gdje su osigurani i svi potrebni standardi koje provode educirani i stručni odgajatelji, rekao je tom prilikom gradonačelnik Klaudio Vitasović.

Grad Vodnjan je u ovoj godini pripremio svu potrebnu dokumentaciju za izgradnju novog vrtića u Peroju

čija se izgradnja planira realizirati sredstvima iz fondova EU, a za 2017. planira urediti okoliš dječjeg vrtića u Vodnjanu i Galižani.

– Želimo i dalje nastaviti u tom smjeru, djeca su prioritet i ponos našeg Grada i zato svakodnevno raznim poticajima stvaramo sve kvalitetnije uvjete da mlade obitelji ostanu živjeti i stvarati u Vodnjanu.

Priznanje primamo sa zadovoljstvom, a posebno se zahvaljujem svim roditeljima s kojima gotovo svakodnevno razmjenjujemo mišljenja,

prijedloge i sugestije u cilju stvaranja što boljih uvjeta za djecu te svim odgajateljima i djelatnicima vrtića koji su svojim radom dali izniman doprinos u ostvarenju ovog značajnog rezultata, poručio je Vitasović.

( Izvor: http://www.glasistre.hr  )

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pin It on Pinterest