Produljenje Poziva za predlaganje kandidata za dodjelu nagrada i drugih javnih priznanja Grada Pule

 

Poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja u 2017. godini, kojim Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Pule poziva sve građane i pravne osobe s prebivalištem/sjedištem u gradu Puli da dostave prijedloge kandidata kojima bi se kao istaknutim i zaslužnim osobama uručila javna priznanja Grada Pule, produljuje rok za dostavu prijedloga do 31. siječnja 2017. godine.

Javna priznanja Grada Pule su sljedeća:

  •     Nagrada Grada Pule – dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su svojim višegodišnjim radom i posebnim uspjesima u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, tjelesne i tehničke kulture, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, zaštite čovjekova okoliša ili u pružanju humanitarne i druge pomoći, dali značajan doprinos razvitku i ugledu grada Pule.
  •     Grb Grada Pule – dodjeljuje se pojedincima za postignute izvanredne rezultate i osobite uspjehe ostvarene u 2016. godini.
  •     Povelja Grada Pule – dodjeljuje se pravnim osobama: trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.
  •     Povelja „Počasni građani Grada Pule“ – dodjeljuje se kao posebna počast pojedincima koji nisu stanovnici grada Pule, a svojim su osobnim doprinosom zadužili grad Pulu i njegove građane, značajno pomažući napredak i razvoj grada Pule te suradnju s drugim gradovima u zemlji i inozemstvu.

Prijedlog kandidata mora biti potpisan od predlagatelja, obrazložen i po mogućnosti popraćen dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja. Prijedlozi se podnose na adresu: GRAD PULA-POLA, Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja, Forum br.1.,   52100 PULA.

 

Odgovori

Pin It on Pinterest