Pulski gradonačelnik Boris Miletić najoštrije osudio zločin nad životinjama

 

Pulski gradonačelnik Boris Miletić najoštrije je osudio gnusni zločin nad životinjama koji se dogodio na cesti Vodnjan – Fažana gdje je nedavno pronađeno nekoliko ubijenih pasa,

a o tome je danas obavijestio i načelnika PU Istarske Dragutina Cestar u dopisu kojeg prenosimo:

Poštovani načelniče,

potaknut nedavnim stravičnim pronalaskom ubijenih pasa na cesti Vodnjan – Fažana, ovime  izražavam svoju zabrinutost i prenosim Vam brojne upite građana o ovom nemilom događaju koji nas je sve zajedno duboko pogodio. Iako se ovaj gnusni zločin nad životinjama dogodio izvan granica Grada Pule, smatram da nitko ne može ostati ravnodušan i ne reagirati. 

Odnos čovjeka prema životinjama predstavlja civilizacijski doseg kojemu naše društvo stremi i s kojim se i dalje želimo ponositi.

Koristim priliku da i ovim putem apeliram i zahtijevam da policijske snage poduzmu sve potrebne mjere i radnje kako bi se počinitelji ovog gnusnog zločina nad nedužnim životinjama čim prije pronašli i adekvatno sankcionirali.

Kao što sam i u vrijeme novogodišnjih blagdana 2013. godine nakon stradavanja psa Miška u Galižani osudio nehumani zločin, tako i sada za ovo nedjelo koje zaslužuje najoštriju osudu očekujem da će policija pronaći i procesuirati počinitelje.

Odgovori

Pin It on Pinterest