“Recikliranje uma” Nova izložba u Kinu Valli

 

U Kinu Valli se 26. siječnja 2017. godine u 19:30 otvara izložba „Recikliranje uma“, kombinirana tehnika na platnu Sanje Simeunović Bajec.

Radovi od kojih će se izložba sastojati su kombinacija svih tehnika na platnu, crtačkih i slikarskih, kolažiranje i recikliranje starih crteža, tapeta za zidove, uz nove intervencije. Rekompozicija i stvaranje novih kompozicija nadovezuju se na stare radove, ali su i odmak od ranijih ciklusa.

Autorica je o samoj izložbi kazala: “Recikliranje uma ciklus je koji sam dugo promišljala , a nastao je u “jednom dahu” krajem 2016. i početkom 2017. godine.

To mentalno preslagivanje, pročišćavanje, odbacivanje nepotrebnog, bitnog od nebitnog vezano je uz današnji tempo života.“

Inače, Sanja Simeunović Bajec je završila srednju školu Primijenjenih umjetnosti i dizajna u Puli, te je 1999. godine diplomirala na Filozofskom fakultetu u Rijeci, odsjek likovne kulture, slikarski odjel.

Danas radi u srednjoj školi Primijenjenih umjetnosti i dizajna kao profesor stručnih predmeta.

Član je HDLU-a Istre od 2000. godine i voditeljica i osnivač likovno-kreativne radionice za djecu Artić. Do sada je imala petnaest samostalnih i mnogobrojne skupne izložbe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ulaz na izložbu je slobodan.

Odgovori

Pin It on Pinterest