Aleksej Mišan i Ivan Marčeta kandidati IDS-a za načelnika i donačelnika Općine Fažana

 

OBJAVA ZA MEDIJE

Aleksej Mišan kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Fažana – Fasana, a Ivan Marčeta za donačelnika, jednoglasno je odlučeno na posljednjoj sjednici Predsjedništva fažanskog IDS-a te potvrđeno na Skupštini podružnice.

Predsjednik Općinske podružnice IDS-a Fažana Ivan Geršić iskazao je veliko zadovoljstvo jednoglasno potvrđenom kandidaturom Mišana i Marčete kazavši:

– Ponosan sam što naša podružnica ima kvalitetne mlade ljude koji će sva stečena znanja, iskustva i sposobnosti maksimalno usmjeriti u realizaciju našeg programa za brži razvoj Općine Fažana, i to je najvažnije, kazao je Geršić.

Geršić je istaknuo važnost zajedništva na koje u IDS-u uvijek stavljaju naglasak kazavši kako će „konkretan program za lokalne izbore, kao i sve buduće odluke donijeti zajedno. Kad kažem zajedno, mislim na sve mještane koji se sukladno svojim mogućnostima žele i mogu angažirati“.

– Ovi su izbori jedinstvena prilika da konačno pokrenemo našu općinu i da se ona u naredne četiri godine zasluženo razvija ubrzanim tempom, za što ima sve potencijale. To je naš glavni i najvažniji cilj i IDS je spreman i voljan preuzeti odgovornost za vođenje općine, zaključio je predsjednik Općinske podružnice IDS-a Fažana.

Kandidat IDS-a za načelnika Fažane Aleksej Mišan, sadašnji ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Pula, zahvalio se prisutnima na podršci kazavši da mu kandidatura predstavlja veliku čast, no ujedno izazov i odgovornost koju će rado prihvatiti, jer „današnje stanje u našoj Općini daleko je od idealnog, a mi to želimo i možemo promijeniti“.

– U politici ne postoji čarobni štapić, promjene se ne događaju preko noći već je za njih potrebno puno rada i svakodnevan rad, a to je ono što Marčeta i ja nudimo. Želimo li pokrenuti Općinu, moramo raditi svi zajedno, samo tako možemo dati novi smjer i od Fažane, koja ima nevjerojatan potencijal, napraviti najrazvijeniju općinu u Istri, istaknuo je Mišan dodavši da „Fažana napreduje puno sporijim koracima nego što bi zapravo trebala“.

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Fažana smatra kako je „potrebno promijeniti način rada općinske uprave jer odluke ne smije donijeti jedna osoba, već je tu potrebno staviti glave skupa i raditi kao tim. Zato ću naš program za lokalne izbore konstantno nadopunjavati vašim konstruktivnim prijedlozima“.

–  Naši prioriteti bit će svakako gospodarski razvoj, održivi razvoj turizma, urbanistički planovi uređenja, novi komunalni vezovi u lučici Valbandon i Fažana, točke besplatnog interneta te više sadržaja za mlade, dnevni centar za umirovljenike, potpore i subvencije za poduzetnike te rješavanje imovinsko-pravnih odnosa (kanalizacija, oborinska odvodnja i nove ceste), naveo je Mišan dodavši da je od danas svakodnevno na raspolaganju za sva pitanja, prijedloge, ali i kritike.

– Spreman sam raditi predano i profesionalno za dobrobit naše zajednice te ću svim mještanima uvijek biti na usluzi, zaključio je kandidat IDS-a za načelnika Općine Fažana Aleksej Mišan.

Pin It on Pinterest