Anteo Milos kandidat IDS-a za gradonačelnika Novigrada

 

OBJAVA ZA MEDIJE

NOVIGRAD – Aktualni gradonačelnik Grada Novigrada – Cittanova Anteo Milos kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Novigrada, jednoglasno je odlučeno na sjednici Predsjedništva IDS-a Novigrada. Odluka je, također jednoglasno, potvrđena i na Skupštini gradske podružnice pa će Milos na predstojećim lokalnim izborima u svibnju u utrku za svoj četvrti gradonačelnički mandat.

– Rezultatima u protekla tri puna mandata, kao i svojim zalaganjem, znanjem i iskustvom, Anteo je bitno doprinio razvoju našeg grada. Novigrad je u proteklih 15-ak godina, otkako je Anteo na čelu grada, učinio ogromne pomake, vidljive u svim segmentima, istaknula je predsjednica novigradske podružnice IDS-a Katarina Nemet dodajući:

– Iako relativno mali teritorijalno i brojem stanovnika, Novigrad se proteklih godina često nalazio u samom vrhu hrvatskih gradova, po gospodarskim, društvenim i drugim pokazateljima. Ti rezultati nisu slučajni, u njih je trebalo uložiti puno truda, znanja, iskustva pa i odricanja, što je Anteo s ekipom suradnika nesebično činio svih proteklih godina, pa i u aktualnom mandatu te tako dao svoj veliki doprinos da Novigrad danas bude mjesto po mjeri čovjeka.

– Uvjereni smo stoga da Anteo s punim pravom može još jednom izaći pred građanke i građane Novigrada te ponovo zatražiti njihovo povjerenje, kako bi u naredne 4 godine gradska administracija s njime na čelu realizirala još niz projekata važnih za naš grad te nastavila pozitivan trend ujednačenog komunalnog, gospodarskog i društvenog razvoja grada, zaključila je Nemet.

Gradonačelnik Milos zahvalio je na ukazanom povjerenju svim članicama i članovima novigradskog IDS-a naglasivši:

– Za mene je velika odgovornost, ali i uzbuđenje i čast, ispred jedne odlične ekipe ljudi istaknuti kandidaturu za gradonačelnika Novigrada. Njihova mi podrška i povjerenje govore da ćemo i u buduće sa istim žarom raditi na promociji i razvoju našega grada, kazao je Milos te dodao:

– Kvalitetnim radom vjerujem da možemo nastaviti uspješan razvojni ciklus i biti sredina koja prati potrebe svojih građana i sredina koja uspješno razvija svoj cjelokupni društveni potencijal.

Aktualni gradonačelnik je istaknuo i buduće planove kazavši kako nas „u naredne četiri godine očekuje realizacija vrijednih projekata na području obrazovanja, kulture i zaštite i očuvanja prirodne i kulturne baštine. Pred nama su i značajne investicije u gospodarstvo, poljoprivredu i ribarstvo te prilika da sredstvima europskih fondova pomognemo i potaknemo razvoj Novigrada, ali i drugih dijelova Bujštine i Istre“, kazao je Milos.

– Vjerujem da vrijeme koje je pred nama donosi izazove, ali i prilike i zato ću nastaviti promicati otvorenost i transparentnost svih naših institucija i zajedništvo svih kojih sudjeluju u kreiranju pozitivnih politika na dobrobit Novigrada, zaključio je kandidat IDS-a za gradonačelnika Novigrada Anteo Milos

Pin It on Pinterest