Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija natječaja u Gradu Poreču – Parenzo

U Poreču – Parenzo održat će se Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija natječaja za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva za 2017. godinu

Grad Poreč-Parenzo i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju okrugli stol na temu: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja Grada Poreča-Parenzo“ s ciljem poticanja organizacija civilnog društva s područja Grada Poreča-Parenzo na veći angažman i proaktivnost u njihovoj zajednici. Tom će prilikom biti prezentiran i Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva za 2017. godinu.

Ovaj je okrugli stol namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama, Svim zainteresiranim udrugama, zakladama, ustanovama i drugim pravnim osobama u civilnom sektoru, korisnicima proračuna Grada Poreča-Parenzo te svim ostalim zainteresiranima s ciljem razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol održati će se u utorak, 14.02.2017. u Velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo, Obala maršala Tita 5, od 17:00 – 18:30. sa sljedećim dnevnim redom:

17:00 – 17:15  Predstavljanje rezultata prijava na Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u 2016. (najčešće pogreške u prijavama)
17:15 – 17:45  Prezentacija Javnog natječaja za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva za 2017. godinu

17:45 – 18:00  Najava i pregled natječaja i drugih izvora financiranja za udruge
18:00 – 18:30  Rasprava svih sudionika, pitanja, upute, zaključci, dogovori

Prijave za sudjelovanje šalju se na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr do ponedjeljka 13. veljače 2017.godine.

Pin It on Pinterest