Cvjećarni ” Arco Iris” nagrada za najljepši izlog u izboru za Valentinovo 2017.

 

Cvjećarnica Arco Iris dobitnik je nagrade akcije „Izbor najljepšeg izloga Valentinova 2017“. Nagradu je uručila pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Mirna Radolović koja je pritom uputila pohvale i čestitke Arco Irisu na osobito kreativno uređenom izlogu. „Ovom akcijom uspjeli smo motivirati vrijedne pulske trgovce da svojim izlozima doprinesu cjelokupnom boljem izgledu našeg Grada“ kazala je Radolović. Kroz ovakve i slične akcije nastojimo stvoriti preduvjete za dobru poduzetničku klimu, stoga se nadam da smo jedim dijelom tome pridonijeli i ovom današnjom, dodaje Radolović.

Pohvale svim trgovcima koji su se ovog Valentinova iznimno potrudili urediti svoje izloge uputila je direktorica Turističke zajednice Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj. „Uz pobjednički izdvajam i izlog Foto studio Flasha, kao i cvjećarnice Florami, trgovine Kerver i Kraša“ izjavila je Cinkopan Korotaj. Među nagrađenim izlozima našli su se oni trgovina Lisca, Calzedonia, Torbica, parfumerije Fendi, željezarije Agrarija, Delicija, trgovine Shoe Be Do te Mullera.

Marta Roce, vlasnica Cvjećarnice Arco Iris, izrazila je zadovoljstvo osvojenom nagradom. „Drago mi je što je naš trud prepoznat i po peti puta već nagrađen“ istaknula je Roce. Naime, ova cvjećarnica 20 godina intenzivno radi na uređenju svojih izloga i uvijek nastoji biti što kreativnija.

Spomenutu akciju izbora najljepšeg izloga već tradicionalno provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule.

 

Pin It on Pinterest