Tijara model & event management agencija na promociji u Londonu

 

Proteklih tjedan dana u prijestolnici Velike Britanije okupili su se svi koji žive i rade modu. London Fashion Week jedan je od najvećih i najeminentnijih tjedana mode što je poznato svim modnim znalcima.

Osim London Fashion Weeka u isto se vrijeme održava i najveći sajam vjenčanja u Velikoj Britaniji, The National Wedding Show.

 

 

Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijara model & event management agencije, protekla je dva tjedna radila na promociji Istre i ostvarivanju dobrih odnosa s Londonom.

The National Wedding Show u Londonu idealna je prilika za nove kontakte i umrežavanje, kažu nam iz Tijare.

Naime, zadnjih godinu dana tim SPOSAnews Istarskog Festivala Vjenčanja radi na promociji Istre kao wedding destinacije.

Cilj je promocija Istre kao destinacije na kojoj možete doživjeti nezaboravno vjenčanje.

 

 

Kroz povezivanje s inozemnim potencijalnim partnerima te općenito kroz što bolju internacionalnu povezanost nastoji se promovirati i razvijati potencijal Istre kao wedding destinacije.

Najveći britanski sajam vjenčanja sljedeće godine u sklopu sajma posvećuje cijeli jedan segment destinacijama za vjenčanja te je ovo bila idealna prigoda za dogovore o suradnji.

U promicanje Istre kao wedding destinacije Tijara je krenula uz suradnju s Turističkom zajednicom Istarske županije, Hrvatskom gospodarskom komorom-Županijskom komorom Pula te Turističkom zajednicom grada Pule.

Britanski sajam posjeti 13 000 posjetitelja te nudi mnoštvo noviteta s područja vjenčanja i vjenčane dizajnerske mode.

 

 

Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijare, radila je i kao backstage asistent na London Fashion Weeku te o njemu ima samo riječi hvale:

Mislim da je London pravo mjesto za svakoga tko želi živjeti i doživjeti modu, a posebno mi je drago što sam imala prilike nazočiti modnoj reviji Martine Herak koja je jedina modna dizajnerica iz Hrvatske koja se već treću godinu predstavlja na toj eminentnoj modnoj platformi. Osim Martine i Staša Randall ove je godine predstavila svoju kolekciju u Pop Up Shopu u sklopu London Fashion Weeka što je velika pohvala i korak naprijed u promociji istarskog modnog dizajna. Što se rada u backstageu tiče zaista  moram priznati kako vlada potpuna organizacija, kako je sve na svojem mjestu i kako se u svakom trenutku trude da se svi gosti osjećaju kao kod kuće.

Iz Tijare poručuju da je u ovo doba godine London definitivno mjesto koje treba posjetiti.

Pin It on Pinterest