U subotu ŽRK Arena – ŽRK Umag

 

Pulske rukometašice nakon poraz protiv Dugog Sela ovog vikenda očekuje Istarski derbi protiv Žrk Umag. Iako su umažanke nešto iskusnije morat će se jako potruditi kako bi došle do novih bodova. Kratak osvrt na prošlo kolo i najavu subotnje utakmice dala je jedna od čuvarica mreže Arene Azra Bradarić koja se nakon dvije godine ponovo vratila u rukometne vode.

” U utakmicu protiv Dugog Sela ušle smo sa dobro razrađenom taktikom igranja,  ali nažalost lošija igra rezultirala je uvijek sa po 2-3 gola prednosti za domaću ekipu.
Na trenutak obrana je zaista funkcionirala dosta dobro, ono što nama definitivno nije na kraju išlo u prilog bila su 2 isključenja naših igračica u ključnim trenutcima utakmice,  kada smo mogle dostići protivničku prednost, te samo na kraju ipak morale priznati poraz.
U subotu igramo Istarski derbi protiv Umaga. Utakmica neće biti niti malo laka za nas jer Umag koju predvodi igračica Jajčević nije lagan protivnik za niti jednu momčad u ligi. Smatram da čvrstom obranom koju smo odigrale protiv ekipe Zrinskog možemo bodove ostaviti u Puli. Pozivam sve naše prijatelje i navijače da nam dođu dati podršku koja nam puno znači u borbi za bodove.”
16. kolo 1. Hrl za žene
Dom sportova Mate Parlov – 18 h
Žrk Arena – Žrk Umag

Pin It on Pinterest