Prometnica Tivoli puštena u promet

 

Novoizgrađena prometnica Tivoli u dužini od 310 metara s oborinskom odvodnjom, javnom rasvjetom, odbojnom ogradom, rubnjacima i obostranim nogostupom danas, 10. ožujka 2017. godine, puštena je u promet

dok je istovremeno za sav promet privremenom zaštitnom ogradom (new jersey) zatvoren ulaz/izlaz iz Ulice Veli Vrh i Partizanki put.

U kvalitetu izvedenih radova uvjerio se i gradonačelnik Pule Boris Miletić prošavši otvorenom prometnicom koja doprinosi kvalitetnijem i sigurnijem prometovanju u tom dijelu grada.

U narednim danima pak započet će rekonstrukcija prometne površine u Ulici Veli Vrh koja se nadovezuje na prometnicu Tivoli kako bi se adekvatno uredila cijela navedena zona.

 

 

Podsjetimo, radovi izgradnje prometnice Tivoli, vrijedni gotovo 2 milijuna kuna, započeli su u listopadu prošle godine. Novoizgrađenom prometnicom osiguran je adekvatan pristup sportskom centru Tivoli

te je infrastrukturno uređen južni dio zone Tivoli između Partizanskog puta i željezničke pruge R101 DG – Buzet – Pula. Izvođač radova je Cesta d.o.o. Pula kao najpovoljniji ponuditelj na provedenom javnom natječaju.

Pin It on Pinterest