Goran Buić dobio podršku Sindikata umirovljenika Podružnice Medulin

 

Goran Buić načelnik Općine Medulin danas je dobio podršku i Sindikata umirovljenika Hrvatske, Podružnica Medulin na predstojećim lokalnim izborima.

U restoranu Mižerija u Medulinu Goran Buić i Verica Vidmar kao predsjednica SUH-a Podružnica Medulin potpisali su Sporazum o suradnji i podršci na lokalnim izborima 2017. godine. Na potpisivanje sporazuma kao dodatna podrška došle su i predstavnice umirovljenika svakog naselja Općine Medulin.

Načelnik Goran Buić istaknuo je da je primaran cilj i najveća obveza ovoga Sporazuma izgradnja općinskog i privatnog Doma za umirovljenike, a za općinski Dom Općina Medulin već posjeduje projektnu dokumentaciju.

Verica Vidmar predsjednica Podružnice Medulin nadodala je da da umirovljenici Općine Medulin imaju iznimnu potrebu za Domom za umirovljenike u Općini Medulin istaknuvši pritom da bi cijene trebale biti pristupačne našim umirovljenicima. Vidmar je naglasila da je načelnik Goran Buić doista mnogo napravio za umirovljenike te da su iznimno zadovoljni što će mu opet pružiti podršku u novim izborima.

Goran Buić za sam kraj istaknuo je da su umirovljenici i do sada imali na njihovoj listi svoju predstavnicu koja je čak bila i članOpćinskog vijeća te naglasio da će svoju predstavnicu imati i na ovogodišnjoj Nezavisnoj listi Gorana Buića.

Vesele predstavnice umirovljenika iz svih naselja Općine Medulin istaknule su da pružaju potpunu podršku Nezavisnoj listi Gorana Buića kojoj vjeruju u potpunosti te željno iščekuju izgradnju općinskog Doma za umirovljenike na Kamiku u Banjolama, ali i privatnog doma u Medulinu.

U Općini Medulin živi oko 1.000 umirovljenika, a Sindikat umirovljenika Podružnica Medulin broji 500 članova.

Pin It on Pinterest