Najavljen veliki koncert Vesne Nežić-Ružić u INK-u

 

Danas je u Komunalnoj palači u Puli održan svečani prijem poznate istarske glazbenice Vesne Nežić-Ružić koja će sutrašnjim velikim koncertom “Pjesmom do srca” koji počinje u 20:30 sati u INK-u obilježiti 40 godina svoje uspješne glazbene karijere.

Zamjenik gradonačelnika Fabrizio Radin čestitao je uspješnoj glazbenici na njenoj dosadašnjoj karijeri te joj je zaželio još mnogo velikih koncerata. “Prema najava kazalište će biti ispunjeno do posljednjeg mjesta, a Grad Pula će kao i proteklih godina pomoći kao asistent prilikom organizacije.” – kazao je Radin.

Glazbenica Vesna Nežić-Ružić srdačno se zahvalila Gradu Puli na pomoći prilikom organiziranja koncerta. “Trudim se da kroz svoj rad promoviram našu Istru kako u državi tako i u inozemstvu. Posebna mi je čast što ću 40. obljetnicu proslaviti baš u svojem rodnom gradu u prekrasnoj atmosferi INK-a. Što se samog koncerta tiče pripremili smo raznovrstan sadržaj koji će upotpuniti i mnogi gosti izvođači poput Anelida, Lidije Percan, Sergia Pavata, Luke Brgića, Ivana Licula na harmonici i drugih.” – poručila je Nežić-Ružić.

Idejni začetnik i izvršni producent koncerta Daniel Sponza kazao je kako se ove godine već 8. puta zaredom organizira ovakva vrsta koncerta povodom Dana Grada Pule te kako je sam Grad prepoznao potencijal i kvalitetu glazbenih sadržaja.

( pula.hr )

 

Pin It on Pinterest